Câteva săptămâni împreună cu galinatomas.com: cu minus kilograme pe cântar și pline de energie!

Într-un timp foarte scurt, Centrul Online de Nutriție și Sport a reușit să înregistreze rezultate uimitoare în lupta cu kilogramele în plus: -5 kg și chiar -8 kg! Pentru a te convinge că se poate slăbi ușor, rapid și sănătos din orice colț al lumii, am rugat câteva femei să ne povestească despre experiența lor din ultimele săptămâni, timp în care au fost susținute, ghidate și ajutate de echipa Centrului galinatomas.com.

separator

Aliona Isacenco a reușit să slăbească 8 kilograme:”Sunt tânără mămica. Masa corporală nu depășea niciodată 55 – 56 kg, însă, în timpul sarcinii și după, am ajuns la cifra de 74 kg. Era necesar să scap de kilogramele în plus, iar lansarea acestui proiect a fost binevenită. În doar 7 săptămâni, am slăbit aproape 8 kg!  Am obținut acest rezultat, după mine uimitor, datorită unei echipe de profesioniști care fac minuni la distanță. În tot acest timp, m-am simțit plină de energie și pozitivă, curioasă ce va fi mâine: cifrele de pe cântar, centimetrii din jurul taliei, ora de sport practicată acasă, regimul alimentar…  De fapt, acest proiect m-a învățat că un stil de viață sănătos este chiar foarte ușor de respectat, trebuie doar să-ți bifezi prioritățile și să-ți acorzi timp ție. A fost o redescoperire, cum e să te simți frumoasă și fericită! Îi mulțumesc d-nei Galina Tomaș și întregii echipe! Sunteți BRAVO, mult succes în tot ceea ce faceți pentru noi!!! Vă îmbrățișez de la distanță!”

 

Ludmila Barbos, minus 5 kilogrameCând am început perioada de testare, aveam 79,5 kg. Am reusit să ajung  până la 74,7 în doar 3 săptămâni. Țin să menționez că, acum, mă simt mai frumoasă și mai sănătoasă! Chiar dacă mai am de slăbit, mă simt mult mai ușoară. D-na Galina Tomaș este UNICĂ, într-adevăr, la fel ca și numele rețelei de sport pe care a fondat-o, iar acum mai nou și impresionant – proiectul Centrul de Nutriție și Sport, www.galinatomas.com, un proiect unic și inedit! 

Faceți o muncă imensă, de o utilitate colosală, prin efortul vostru, oferiți șanse și bucurii nenumăratelor persoane! Bravo, țineți-o tot așa! Multumesc și baftă multă în continuare!

Victoria Juncu, minus 5 kilograme: ”Am început proiectul cu 68,3 kg și am slăbit, timp de 5 săptămâni, cu 5 kg. M-am simțit foarte bine în această perioadă.  Din păcate, nu am reușit să fac zilnic sport, din lipsă de timp, dar rezultatul a fost mai mult decât mă așteptam. Este un proiect foarte util, mai ales pentru cei care sunt stabiliți cu traiul peste hotare și își doresc o schimbare, însă, nu au timp pentru a merge la sală sau la un nutriționist. Vă multumesc din suflet pentru acest minunat proiect! Îmbrățișări din Marea Britanie!”

Accesați și voi www.galinatomas.com și obțineți un corp frumos și sănătos de acasă: mai rapid, mai comod, mai ieftin!

 

alte Articole interesante