Cum a reușit Dragostin Păduraru să slăbească 35 kg în doar 50 de zile

Dragostin Păduraru este un nume cunoscut în lumea showbiz-ului de acasă. După o carieră propice în diferite colțuri ale lumii, călătorii și joburi pe care le-a practicat în SUA, China, Dubai și Bruxelles, Dragostin s-a stabilit în Chișinău, devenind unul dintre cei mai cunoscuți DJ și prezentatori de radio din țara noastră. Stilul nonconformist, franchețea ce-l caracterizează, experiența acumulată în afară, profesionalismul i-au creat o punte fermă cu publicul de dincolo de pupitrul microfonului, iar abilitățile de manager i-au permis să își deschidă și o afacere pe care o gestionează cu succes.

separator

Dragostin Păduraru, sau Draggy Smile, așa cum este cunoscut de toată lumea după numele de scenă, a oferit un interviu de suflet nutriționistei Galina Tomaș. Așa am aflat că, pe lângă activitatea profesională și afaceri, Dragostin își face mereu timp și pentru stilul sănătos de viață. Acesta practică sportul în mod regulat, fiind conștient că mișcarea îl ajută să se mențină în formă, conferindu-i o bună doză de energie și sănătate.

Totuși, lucrurile nu au fost mereu atât de roz. Puțini știu că Dragostin, având în prezent o condiție fizică de apreciat, a cântărit cândva 140 de kg, la o înălțime de 1,87 m. Cu multă ambiție și perseverență, aceasta a reușit să dea jos 35 de kg în doar 50 de zile.

Cum a reușit Dragostin Păduraru să scape de kilogramele în plus, ce face pentru a-și menține greutatea, dar și ce planuri și proiecte de viitor are, aflați din interviul acordat nutriționistei Galina Tomaș!

alte Articole interesante