Descoperă Secretele unei Slăbiri Sănătoase la Edineţ!

Pe 12 august, la Edineţ, se încheie Turneul de Vară al Seminarelor de Nutriţie cu Galina Tomaş! Cine nu a reuşit să participe la întâlnirile cu nutriţionista, mai are o şansă în această vară! Înregistrările au loc AICI

separator
Picture 071

Tema Slăbitului şi modelarea corporală a preocupat publicul doritor de un corp perfect mai din toate timpurile. Întrebările la acest capitol rămân veşnic neschimbate. Dorinţa de a avea un corp de invidiat, fără surplus de KG nesuferite, se ciocneşte de multe ori de obstacole care te împiedică sa-ţi urmezi visul. Prin urmare, motivaţia este extrem de importantă, pentru că îţi dă puterea să parcurgi drumul ales, în special în momentele dificile când te auto-sabotezi: „Nu-mi reuşeşte nimic din asta…”.

Galina Tomaş, te invită, în această sâmbătă: 12 august, la ora 13:00, la Edineţ, pentru a-ţi dezvălui cele mai importante secrete despre Slăbit! Ea te va ajuta să adopţi un Stil de Viaţă Sănătos şi te va motiva să acţionezi pentru a avea un corp frumos şi de invidiat! Nu ezita să vii la întâlnire:

Centru de Sănătate Publică din Edineţ, str. Puşkin 16, et.3!

Detalii la telefon: 060 46 88 66

alte Articole interesante