Foto: Descoperă Secretele unei Slăbiri Sănătoase la Edineţ!

Descoperă Secretele unei Slăbiri Sănătoase la Edineţ!

Pe 12 august, la Edineţ, se încheie Turneul de Vară al Seminarelor de Nutriţie cu Galina Tomaş! Cine nu a reuşit să participe la întâlnirile cu nutriţionista, mai are o şansă în această vară! Înregistrările au loc AICI

separator
Picture 071

Tema Slăbitului şi modelarea corporală a preocupat publicul doritor de un corp perfect mai din toate timpurile. Întrebările la acest capitol rămân veşnic neschimbate. Dorinţa de a avea un corp de invidiat, fără surplus de KG nesuferite, se ciocneşte de multe ori de obstacole care te împiedică sa-ţi urmezi visul. Prin urmare, motivaţia este extrem de importantă, pentru că îţi dă puterea să parcurgi drumul ales, în special în momentele dificile când te auto-sabotezi: „Nu-mi reuşeşte nimic din asta…”.

Galina Tomaş, te invită, în această sâmbătă: 12 august, la ora 13:00, la Edineţ, pentru a-ţi dezvălui cele mai importante secrete despre Slăbit! Ea te va ajuta să adopţi un Stil de Viaţă Sănătos şi te va motiva să acţionezi pentru a avea un corp frumos şi de invidiat! Nu ezita să vii la întâlnire:


Centru de Sănătate Publică din Edineţ, str. Puşkin 16, et.3!

Detalii la telefon: 060 46 88 66

alte Articole interesante