Galina Tomaș, despre visul unei luni de toamnă

Melancolia de toamnă îndreaptă atenția lumii exterioare către cea interioară. Aici încolțesc gândurile noastre, frumusețea și bucuria unei schimbări. Important este să exprimăm recunoștință din inimă pentru ce am primit și să acceptăm eșecurile care ne-au călit. Să mulțumim acelor oameni care au fost alături de noi și să ne bucurăm pentru tot ce avem.

separator

Toamna este asociată cu începutul sfârșitului, pentru mine toamna înseamnă emoția unui nou început. Acesta este anotimpul echilibrului, momentul când am reușit să dau start noilor idei și proiecte: Miss Unica Sport, unica.md, galinatomas.com etc. Este anotimpul care mi-a adus și roade, dar care m-a ambiționat să șterg cu buretele ceața din viața mea, să găsesc acea motivație de care am avut nevoie pentru a crede că nu e ultima rază de soare și că lumina vine din interior.

Credeți în voi! Schimbarea vine odată cu această credință.

Am reușit să scriem mii de povești de succes, în care femeiea-doamnă-toamnă a trecut de ochiul critic și-a scuturat nostalgia unei tinereți pierdute și a unei siluete de vis în paradis, s-a ambiționat și a reușit să fie EA femeia-doamnă-toamnă, colorată, blândă, ambițioasă, tainică, darnică.

Te aștept pe galinatomas.com să scriem împreună o nouă poveste de succes. Am dat start următoarei ediții a proiectului ”Galina Tomaș îți cumpărăm kilogramele”. Nicioadată nu e târziu pentru un nou început!

 Foto: Nata Eftene

alte Articole interesante