Galina Tomaș își sărbătorește ziua de naștere ONLINE alături de femei din toată lumea. Participă și tu la eveniment!

Unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști din domeniul nutriției și sportului din Moldova, Galina Tomaș, își va sărbători ziua de naștere ONLINE alături de moldovencele din toată lumea. Galina Tomaș a reușit, în 20 de ani de activitate, să-și facă prieteni în majoritatea țărilor lumii, iar acum îi invită pe toți la petrecerea ONLINE organizată în cinstea zilei sale de naștere, deoarece aniversează o cifră specială – 40 ani.

separator

Galina Tomaș ajută femeile care au un scop bine determinat –  de a slăbi și a adopta un stil sănătos de viață, dar care nu au instrumentele necesare pentru a obține rezultatele dorite.

Împreună cu câteva posturi TV din Moldova și cu prima revistă online din Moldova, UNICA.MD, Galina Tomaș a lansat, în acest scop, câteva proiecte de succes, printre care:

  • Serviciul de slăbit sănătos
  • Noi îți cumpărăm kilogramele
  • Tabăra de detox
  • Și vedetele slăbesc

Având rezultate remarcabile, proiectele Galinei Tomaș au devenit cunoscute și peste hotarele țării, în special proiectul Centru Online de Nutriție și Sport.

Lansat în ianuarie 2018, după 4 ani de muncă, Primul Centru ONLINE de Nutriție și Sport din Moldova – galinatomas.com, permite tuturor moldovencelor din țară și de peste hotare să slăbească sănătos ONLINE, chiar de acasă.

Proiectul Centru ONLINE de Nutriție și Sport vine în ajutorul celor aflați în afara țării, dar și a acelora care nu au posibilitatea să se deplaseze la sălile de sport, în special a mamelor cu copii mici. Astfel, nutriționista demonstrează că, dacă ai un un vis și o voință puternică, totul este posibil, oriunde te-ai afla cu ajutorul platformei galinatomas.com.

Și pentru că munca este mai eficientă când ai parte și de distracție, Galina Tomaș vă invită pe fiecare dintre voi la ziua ei de naștere, unde veți avea parte de multe surprize!

Când? – Pe 01.09.2018, la ora 16:00

Unde? ONLINE, pe pagina oficială de facebook Galina Tomaș.

Galina Tomaș te așteaptă la o petrecere ONLINE – în premieră pentru Moldova – alături de femei din toată lumea!

Ești invitată la ziua de naștere a Galinei Tomaș – GRATUIT! Distribuie acest eveniment și invită toate prietenele tale! Participanții vor avea parte de surprize plăcute și cadouri!

alte Articole interesante