Galina Tomaș la „O Seară Perfectă”: „Eu ofer informația care, dacă va fi aplicată, va asigura longevitatea vieții!”

Pe 28 aprilie, nutriționista Galina Tomaș organizează seminarul de nutriție „Beneficiile nebănuite ale apei pentru organism și siluetă”. Acesta va avea scop caritabil, iar banii acumulați în urma vânzării biletelor vor fi donați copiilor bolnavi de cancer de la “Institutul Oncologic”.

separator

Capture

Invitată la „O Seară Perfectă”, Galina Tomaș a spus care este scopul seminarelor pe care le organizează și  despre ce se va vorbi la seminarul „Beneficiile nebănuite ale apei pentru organism și siluetă”.


„Toate proiectele mele au un singur scop: promovarea stilului sănătos de viață. Mi-am dat seama că sfaturile pe care le ofer celor care sunt după ecran ar fi mai benefice dacă aș comunica față-n față. Tot timpul a existat cererea și eu am creat oferta, de aceea în luna ianuarie am început să organizez seminare de nutriție. Eu ofer informația care, dacă va fi aplicată, va asigura longevitatea vieții și starea de bine… Organismul nostru are aproximativ 75% apă. Mai multe argumente nu sunt necesare pentru a conștientiza că trebuie să bem apă, dar trebuie să fim atenți la calitatea ei. Eu voi încerca să demonstrez ce apă trebuie să fie consumată. Care apă formează mediul alcalin în organism și care apă formează mediul acid.”, a declarat doctorul în științe medicale la „O Seară Perfectă”.

Pentru a vă înregistra la Seminarul „Beneficiile nebănuite ale apei pentru organism și siluetă”, accesați www.seminare.galinatomas.md!

alte Articole interesante