Galina Tomaș lansează Primul Centru Online de Nutriție și Sport din Moldova!

Ți-ai dori să faci sport în orice moment al zilei fără să depinzi de programul de lucru al sălilor? Vrei să primești în fiecare zi un regim alimentar personalizat și să faci parte din cea mai sănătoasă comunitate? Din data de 20 ianuarie acest lucru va fi posibil. După aproape 4 ani de muncă, fondatoarea retelei Unica Sport, nutriționista și Doctorul în stiinte medicale, Galina Tomaș, împreună cu echipa sa, lansează Primul Centru Online de Nutriție și Sport din Moldova!

separator

Primele 100 de femei deja au testat Centrul Online, timp de 7 săptămâni. Rezultatul obținut în această perioadă a fost uimitor: până la minus 14 kg! Alătură-te celei mai sănătoase comunități a femeilor care au demonstrat că slăbirea online este posibilă!

Vezi LIVE, lansarea Primului Centru Online de Nutriție și Sport din Moldova pe pagina de Facebook a Galinei Tomaș pe data de 20 ianuarie, ora 10:15 și află cum poți primi mega premii: 1, 2 și chiar 3 luni de abonament online, absolut GRATUIT!

Da click pe PARTICIP sau GOING pe https://goo.gl/QBq39g. Și nu uita să faci DISTRIBUIE (SHARE)!

Centru Online de Nutriție și Sport are drept scop educarea și implimentarea unui stil sănătos de viață. Vei beneficia de o listă de instrumente necesare, care te vor ajuta să obții succese în direcția remodelării corporale:

1. antrenamente zilnice individualizate
2. regim alimentar personalizat
3. evoluția corpului tău în grafice
4. calendarul zilelor în care slăbești sau te îngrași
5. agenda online unde îți vei nota tot ce mănânci
6. lista motivațională care te va ajuta să nu cedezi
7. seminare informaționale susținute de nutriționista Galina Tomaș
8. program individual de remodelare corporală

Ne vedem sâmbăta aceasta!alte Articole interesante