Galina Tomaș: „Nu doar obezii trebuie să se alimenteze rațional”

Pentru că are o familie frumoasă și o afacere prosperă atât în Republica Moldova, cât și în România, mulți nu înțeleg cum îi reușește să păstreze acest echilibru. Galina Tomaș a fost descusută de secrete în cadrul emisiunii „Discuții la o cafea” cu Doina Popa.

separator

hty

„Dacă te dedici familiei în totalmente, nu-ți reușește pe plan profesional și viceversa. Doar datorită oamenilor care mă înconjoară, reușesc să-mi realizez scopurile. Acasă am un soț iubitor, care mă înțelege, la lucru am o echipă de profesioniști, care mă susține.”, a declarat Galina Tomaș.

Nutriționista a vorbit și despre proiecte sale, pe care le lansează doar pentru a-i motiva pe oameni să ducă un mod sănătos de viață.

„Toate proiectele pe care le-am realizat în mai bine de 18 ani au un singur scop: de a aduce mesajul sănătății și frumuseții oamenilor, de a-i trezi din tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, de a-i motiva să spună stop modului nesănătos de viață. Trebuie să purtăm responsabilitatea pentru sănătatea noastră.”, a adăugat nutriționista.

grt

Iată ce ar trebui să facem pentru a păstra armonia cu propriul corp.

„Ar fi bine să facem minim 30 de minute de mișcare în fiecare zi sau, dacă nu avem timp, să mergem de măcar de 3 ori pe săptămână la sală, să facem efort fizic dozat, pentru diferite tipuri de mușchi și să ne alimentăm rațional. Nu doar obezii și supraponderalii trebuie să se alimenteze corect. Nu sunt pentru diete, ci pentru modul sănătos de viață. Trebuie să mâncăm des, câte puțin și diversificat.”

Vezi toată emisiunea!

alte Articole interesante