Galina Tomaș: “Te ajut să slăbești de acasă!”

Sâmbăta aceasta, pe data de 20 ianuarie, la ora 10:15, fondatoarea rețelei Unica Sport, nutriționista și Doctorul în științe medicale, Galina Tomaș, împreună cu echipa sa, lansează Primul Centru Online de Nutriție și Sport din Moldova. Ce reprezintă acesta și cum poate să te ajute să-ți remodelezi silueta și să adopți un stil de viață sănătos, ne spune chiar ea.

separator

“Te salut.

Cum în poză nu prea știam unde se vor rostogoli fructele după ce ridic capacul, așa și acum, am emoții gândindu-mă până unde va ajunge Centrul online? În câte țări? Orașe? Case? Dar sunt sigură că oriunde va ajunge, el va aduce doar EMOȚII POZITIVE, FRUMUSEȚE și SĂNĂTATE!

Ca rezultat a 20 de ani de studii, cercetări, analiză și experiență în domeniul slăbitului sănătos, am elaborat metoda care a ajutat și continuă să ajute mii de femei să obțină rezultatul dorit, după metoda Unica. A fost o muncă colosală, însă nu mi-ar fi reușit acest lucru fără ajutorul vostru, al acelora care mi-ați fost și îmi sunteți alături.

Sunt mereu cu ochii pe voi, citesc fiecare mesaj primit și mă străduiesc împreună cu echipa mea să fac tot posibilul pentru a vă ajuta. Doar citind și ascultând părerile voastre, mi-am dat seama cât de importantă pentru voi este munca în direcția obținerii remodelării corporale, așa că am decis să vă fiu alături, cu sfaturi, modele de antrenamente și meniuri, în orice colț al lumii, la orice oră, lansând Primul Centru Online de Nutriție și Sport din Moldova.

Acțiunea are drept scop educarea și implementarea unui stil sănătos de viață. Astfel, mi-am propus să vă aduc o listă de instrumente necesare ca voi să ajungeti la rezultatul mult dorit.

Calea pentru a-ți atinge scopul va include 3 aspecte importante:

1. Regim alimentar personalizat (ce, când, în ce cantitate mâncăm și cum combinăm produsele)

2. Antrenamente zilnice individualizate (în cadrul cărora instructorii te vor ghida cum să faci fiecare exercițiu)

3. Seminare informaționale (te voi informa continuu  despre alimentație, efort fizic dozat, evoluția corpului tău în grafice, calendarul zilelor în care slăbești sau te îngrași, agenda zilnică online, lista motivațională etc.)

Scopul de bază al Centrului este acela de a-ți economisi timpul și de a-ți oferi rezultatul dorit în remodelarea corpului, de acasă.

Cei care vor urmări LIVE lansarea online a Centrului, pe pagina mea de Facebook în ziua de 20 ianuarie la ora 10:15, vor afla cum pot primi 1, 2 și chiar 3 luni de abonament online absolut GRATUIT!

Ne vedem sâmbăta aceasta! Eu cred în tine, eu știu că poți!”


alte Articole interesante