Galina Tomaș a vorbit despre Tabăra de Detox la RTR

Doctorul în științe medicale Galina Tomaș și actrița Olesea Sveclă au vorbit despre proiectul Tabăra de Detox, care se va desfășura în 3 ediții, a câte 3 zile fiecare.

separator

„Atunci când trăim o viață atât de alertă, organismul are nevoie de o detoxifiere. Am hotărât să venim în ajutorul persoanelor care-și vor dori să deconecteze telefoanele și toate celelalte dispozitive și să se detoxifice”,a menționat Galina Tomaș.

Timp de 3 zile, vei ţine o alimentaţie bogată în fibre şi minerale bazată pe sucuri naturale împreună cu alte băuturi esențiale în procesul de detoxifiere. Iar dacă eşti foarte ocupat, dar vrei să fii alături de Cabinetul de nutriție Galina Tomaș, tu decizi în ce zi vei veni, procură un pachet de trei, două sau o zi. Şi asta nu e tot!

Zilnic vei avea parte de seminare, antrenamente pentru a avea o energie fizică, mentală și spirituală de invidiat. Cabinetul de nutriție Galina Tomaș te așteaptă cu drag pentru a-ți încărca bateriile la 100%. Pentru că alături de tine va fi cea mai profesionistă  echipă, care știe totul în materie de sport și detox.

Galina Tomaș, doctor în ştiinte medicale, nutriţionist, magistru în sănatate publică şi sport, membru al Asociaţiei medicilor din Republica Moldova, te va ajuta să înţelegi şi să aplici regulile stilului sănatos de viaţă.

Dinu Dabija, managerul proiectului “Tabăra de Detox” cu Galina Tomaș, maestru internațional în sport, antrenor Unica Sport, te va ghida pe toată perioada aflării la tabără și îți va oferi cele mai dinamice antrenamente.

Olesea Svecla, actriță, regizor, antrenor și nu în ultimul rând tânără mamă. Face parte din proiectul “Tabăra de Detox” cu Galina Tomaș și va fi aproape de fiecare participant, pentru a afla CE? UNDE? CÂND?

Alături de echipa cabinetului de nutriție Galina Tomaș vor fi cei mai calificați antrentrenori și personalități notorii, care te vor face să te simți de milioane.

Echipei “Tabăra de Detox” îi pasă de sănătatea ta, de aceea, vei avea parte de o paletă largă de activități Special pentru tine, Cabinetul de nutriție Galina Tomaș pregătește un program exclusiv care te va ajuta să-ţi detoxifiezi atât corpul, cât şi mintea!

Tabăra de detox cu Galina Tomaș va avea loc în unul dintre cele mai frumoase zone din Moldova. Echipa și participanții vor fi găzduiți pe malul Nistrului, la Vadul lui Vodă, în incinta complexului turistic “RELAXARE”. Trei luni, trei ediții inedite te așteaptă:

I ediție – 30,1,2 iulie

II ediție – 28,29,30iulie

III ediție – 18,19,20 august

Preț special pentru clienţii UNICA SPORT!

Pentru mai multe detalii, sunați la numerele de telefon: 061 041 414 sau 061 041 515 sau vedeți pagina de facebook Tabăra de Detox cu Galina Tomaș.

alte Articole interesante