NEW! Competiție de slăbit online: Noi Îți Cumpărăm Kilogramele!

Ți-ai propus să slăbeșți de ceva vreme, dar nu ai reușit? Este timpul să faci o schimbare! 

Pune-ți spiritul competitiv în acțiune și mobilizează-te să arăți și să te simți mai bine! Acceptă provocarea echipei galinatomas.com și intră în cursa de 10 săptămâni, perioadă în care, cu siguranță, vei uita de kilogramele nedorite, deoarece vei fi ghidată de Galina Tomaș.

Va fi ușor? Da! 

Merită? Cu siguranță! 

Ce presupune competiția? 

Să fii înregistrată pe www.galinatomaș.comCentrul Online de Nutriție și Sport. Plus dorința de a uita sentimentul că ești diferită, complexată că nu-ți mai încap hainele și nemulțumită de imagina ta în oglindă.

Ce reprezintă competiția “Noi Îți Cumpărăm Kilogramele” online?

Este un proiect lansat de nutriționista și doctorul în științe medicale, Galina Tomaș, care are deja 4 ediții și zeci de kilograme slăbite. Plus zeci de femei fericite.

Pentru a fi mai aproape de femeile care nu au avut posibilitatea să intre în proiect, motivul fiind plecarea din țară sau lipsa de timp pentru a frecventa antrenamentele la sala de sport, echipa www.galinatomaș.com lansează prima ediție online a proiectului “Noi Îți Cumpărăm Kilogramele”.

Ce trebuie să faci?

Sâmbătă pe data de 3 februarie, la ora 10.15, fii pe pagina de facebook a Galinei Tomaș și află cum poți fi chiar tu următoarea câștigătoare!

“Dragele mele, ne dăm întâlnire sâmbăta aceasta, cu dispoziție și dorința de a face o schimbare.

Eu cred în tine, eu știu că poți”, Galina Tomaș.

alte Articole interesante