ORHEI – gazda primului Seminar de Nutriţie din cadrul turneului de vară

Turneul de vară al Seminarelor alimentare din cadrul Cabinetului de Nutriţie GT al Galinei Tomaş şi-a luat avântul sâmbăta trecută, pe10 iunie 2017. Orheiul a fost primul district care a găzduit seminarul „Slăbeşti sănătos 10 kiograme în doar 2 luni”.

separator

DSC_0703 (Copy)

Întâlnirea cu orheencele se datorează în parte organizatorilor Vasile Guştiuc, medic-șef sanitar de stat al Raionului Orhei, Stepanida Ţugui, directorul Bibliotecii publice raionale „A.Donici” din Orhei , unde s-a desfăşurat evenimentul propriu-zis, Olesea Globa, partener al Cabinetului de Nutriţie GT, coproprietara sălii de sport din Orhei şi Svetlanei Matvievici (www.orheianca.eu), blogger şi formator de opinii al orheenilor.


DSC_0685 (Copy)DSC_0687 (Copy)DSC_0688 (Copy)

Galina Tomaş împreună cu echipa Cabinetului de Nutriţie  a fost onorată cu îmbrăţişări sincere şi răsplătită prin recunoştinţa participanţilor la acest eveniment.  Oaspeţii au aflat despre regulile principale ale unei alimentaţii sănătoase, au învăţat cum trebuie să îşi găsească motivaţie pentru a-şi atinge scopurile propuse.

Startul turneului de vară al  Seminarelor de Nutriţie, a fost un bun prilej de a afla şi despre  beneficiile apei pentru organism.  Partenerii seminarului de nutriţie, compania DELIMANO, au răsfăţat participanţii cu sucuri preparate pe loc cu blander-ul  NutriBullet, care foloseşte propria tehnologie unică de marunţire a alimentelor şi este un favorizator al unei vieţi sănătoase pentru întreaga familie.

DSC_0730 (Copy)DSC_0734 (Copy)DSC_0739 (Copy)

Graţie socializării cu publicul, Galina Tomaş a oferit lecţii de nutriţie, metode şi mecanisme ale unui stil de viaţă sănătos, indiferent de scop: normalizare ponderală sau pentru menţinerea şi păstrarea sănătăţii.

DSC_0701 (Copy)DSC_0713 (Copy)DSC_0760 (Copy)
DSC_0743 (Copy)DSC_0755 (Copy)DSC_0762 (Copy)

Dacă vrei să participi la Turneul seminarelor de vară, accesează seminare.galinatomas.md!

alte Articole interesante