Raport foto și video! Seminar gratuit la Padova, Italia despre cum slăbești sănătos de acasă cu Galina Tomaș

La început de primăvară, pe data de 9 martie, GalinaTomaș și echipa Centrului Online de Nutriție și Sport au organizat un nou seminar gratuit ”Cum poți slăbi sănătos ONLINE: 10 kg în 10 săptămîni!”. De această dată, cei care au aflat despre regulile stilului sănătos de viață au fost conaționalii noștri din Padova, Italia.

separator
Această întâlnire a fost una foarte caldă, iar cei prezenți au aflat multe informații valoroase despre cum pot scăpa de kilogramele în plus cu ajutorul alimentației echilibrate, hidratării calitative și a exercițiilor fizice, făcute chiar acasă la un clik distanță. Mai mult, la eveniment a fost prezent și expertul în domeniul hidratării Ruslan Fliștoc care a demonstrat cu ajutorul aparatului Kangen ce ți se poate întâmpla dacă bei apă din sticle de plastic sau apă de la robinet.

Dacă sunteți gata să faceți schimbări importante și de durată în viața dvs, stați aproape de noi, pentru a afla detaliile următorului seminar gratuit „Cum poți slăbi sănătos ONLINE: 10 kg în 10 săptămîni! Și  nu uitați schimbarea începe azi, iar cea mai bună investiție este în sănătatea dumnevoastră!!!

alte Articole interesante

Alte Articole interesante