Tabăra de Detox cu Galina Tomaș revine cu o nouă ediție de familie

Pe final de toamnă, Tabăra de Detox cu Galina Tomaș revine cu o nouă ediție de familie, care va avea loc în data de 25-26 noiembrie 2017 (24 noiembrie la solicitările dvs-ra). De această dată, va invităm în sânul naturii la Pensiunea Turistică „Eco Vila”, regiunea Orheiului Vechi. Va fi un week-end relaxant și plin de activități pentru toate gusturile.

separator

Veți avea parte de diverse antrenamente, seminare, master classuri, hidratare cu apă alcalină Kangen, bazin, saună, salină și nu în ultimul rând, de NutriBlasturi, bogate în vitamine și minerale, preparate pe loc, din fructe și legume proaspete, de partenerii proiectului – Nutribullet.

Vă garantăm, că o să aveți parte de emoții pozitive, iar atmosfera relaxantă și confortul din sânul naturii vor lăsa amintiri plăcute pentru o perioadă lungă de timp.

Nu ratați șansa, să petreceți momente de neuitat, împreună cu familia și să combinați plăcutul cu utilul. Grabiți-vă, locurile sunt limitate!!!

Pentru mai multe informații apelați la numarul de telefon 061041515 și urmariți cu atenție pagina noastră de pe facebook Tabara de Detox cu Galina Tomaș, unde vom reveni cu mai multe detalii.

                       

alte Articole interesante

Alte Articole interesante