Târgul de Vânzare-Cumpărare a KILOGRAMELOR

Te-ai trezit dimineaţa lipsită de motivaţie. Nu mai ai poftă de nimic şi doar prăjiturile sau pizza în faţa televizorului te mai readuc la viaţă?! Află că ai nimerit în cercul persoanelor lipsite de scopuri şi ai vrea, dar nu ştii, cum să ieşi din această situaţie. Noi te poftim la un Târg de vânzare-cumpărare a KG, pentru a te ajuta să faci primul pas.

separator

Ediţia I a proiectului “Noi îţi cumpărăm KG” a început cu success în primăvara acestui an. La proiect s-au înscris 5 participanţi, dintre care şi un bărbat frumos şi chipeş. Cu toţii îşi doreau să dea jos din KG dobândite pe parcursul anilor. Timp de 2 luni, perioada care a coincis cu Sărbătorile Pascale, participanţii au ţinut cu bârzenie piept normelor alimentare instalate în societate: o bere după serviciu cu o bucată de pizza, în zilele de weekend un frigărui la iarbă-verde cu prietenii, bomboane şi cozonaci.

Au găsit putere şi suficientă motivaţie pentru a înţelege că:

1. Pentru a Slăbi, este nevoie de respectarea unor norme alimentare!

2. Pentru a Tonifia Corpului – e nevoie de sport!

3. Iar Frumuseţea, vine din interior, şi este dragostea faţă de sine!

Unul dintre motivele pentru care s-au aventurat cu toţii în proiectul “Noi îţi cumpărăm KG”, a fost concurenţa. Aduceţi-vă aminte din copilărie de Starturi Vesele: competiţia naşte rezultate fenomenale! Aşa şi aici, având adversari buni, eşti motivat să ajungi învingător la FINISH.


2 luni s-au scurs foarte repede, iar rezultatele participanţilor sunt demne de aplauze: împreună au reuşit să dea jos peste 50 KG! Dacă eşti şi TU cointeresată să-ţi vinzi KG, dar nu ai încredere că vei reuşi, te avertizăm că totul este posibil graţie regulilor respectate, bunei dispoziţie şi prieteniei!


Cabinetul de Nutriţie GT este unica Bancă care îţi oferă posibilitatea să-ţi creezi un depozit al KG. Avem condiţii loiale, profesionalişti cu stagiu şi clienţi recunoscători. Participă şi TU la proiectul “Noi îţi cumpărăm KG”, pune un like şi un „plus” pe pagina de Facebook Galina Tomas cu remarca „Vreau să vând KG”.

Înregistrează-te pe seminaredenutritie@gmail.com  sau sună la telefonul 060 46 88 66.

Fii chiar TU următoarea Istorie de Succes a proiectului “Noi îţi cumpărăm KG”!

P.S.: urmăreşte noutăţile din rubrica Discută cu Galina, pentru a afla de la câştigătoarea primei Ediţii a proiectului “Noi îţi cumpărăm KG”, Svetlana Gangan-Barbu, istoria ei de succes!

alte Articole interesante