Te așteptăm la cea de-a VII-a ediție a Taberei de Detox cu Galina Tomaș! Vezi cum a fost la ediția de primăvară

Îți dorești o revigorare a întregului organism și o odihnă pe cinste departe de gălăgia orașului, atunci te invităm la cea de-a 7-a ediția a Taberei de Detox cu Galina Tomaș care v-a avea loc în perioada 17-19 august la Pesiunea Turistică Eco Vila de la Orheiul Vechi. Și ca să întregim tabloul activităților de care vei avea parte, ne-am propus să facem o retrospectivă a Taberei de detox ediția de primăvară, unde s-au adunat zeci de adepți ai stilului sănătos de viață.

separator

Organizatorii Taberei de Detox, nutriționista Galina Tomaș, coordonatorul proiectului Dinu Dabija aduc mulțumiri tuturor participanților, dar și partenerilor: Unica.md, Nutribullet Moldova, Pensiuniii Turistice Eco Vila, Spirulina Verde Viu, Antos Cosmetică Naturală, Curățătoria Acuratti, Iticket, psihologolului și psihoterapeutului Vadim Gîrlă, celei mai tari echipe de antrenori Unica Sport și desigur, fotografului Nata Eftene, care a surprins cele mai deosebite momente.

Te așteptăm cu drag pe 17, 18 și 19 august la Tabăra de Detox cu Galina Tomaș, din inima Codrilor la Pensiunea Turistică Eco Vila. Programul va cuprinde 3 zile și 3 nopți de detox cu sucuri, hidratare cu apa ionizată Kangen, seminare, antrenamente sportive, master classuri, salină, bazin și desigur multă relaxare. Nu ratați șansa, să petreceți momente de neuitat, împreună cu familia și să combinați plăcutul cu utilul. Grabiți-vă, locurile sunt limitate!!! Pentru programări sunați la numărul: 0(61) 04 15 15 !

 

 

Partenerii noștri
alte Articole interesante