Video. Tabăra de Detox cu Galina Tomaș la cea de-a V-a ediție

Cea de-a cincea ediție a Taberei de Detox s-a desfășurat cu succes și multă dispoziție bună!

separator

Persoane sosite din diferite țări, precum Irlanda și România, familii cu copii și participanți de diferite vârste s-au adunat pentru a afla mai multe despre modul sănătos de viață și a petrece trei zile de relaxare și revigorare în sânul naturii, cu multe emoții pozitive și amintiri frumoase.

Organizatorii Taberei de Detox, Galina Tomaș, coordonatorul proiectului Dinu Dabija și prezentatoarea proiectului Olesea Sfeclă, aduc mari mulțumiri tuturor participanților și partenerilor: Unica.md, Nutribullet Moldova, Spirulină Verde-Viu, Pensiuniii Turistice Eco Vila, Dr. habilitat, medicului chirurg-plastician, Anatolie Taran, echipei de super antrenori Unica Sport și, desigur, fotografului Dmitriy Kyssa, care a surprins cele mai deosebite momente de la Tăbăra de Detox, ediția a V-a.

Următoarea ediție a Taberei de Detox cu Galina Tomaș va avea loc la începutul lunii mai. Pensiunea Turistică Eco Vila te invită să petreci timpul în sânul naturii, într-un loc minunat, atunci când totul va fi deja înflorit și înverzit în jur!

Mai multe detalii despre Tabăra de Detox poți afla la numărul de telefon 061041515 !
De asemenea, poți accesa pagina de facebook Tabăra de Detox cu Galina Tomaș.

alte Articole interesante