Muzică, jocuri, concursuri! Distracții gratuite pentru copii și părinți, pe 1 și 2 iunie, la Complexul Etno Cultural Vatra

Două zile de distracții pentru copii și părinți! Pe 1-2 iunie la Complexul Etno Cultural Vatra vă așteaptă o serie de activități pentru toată familia. Timp de două zile trezește-ți și tu copilul din tine, dând startul unei aventuri mult așteptate.

separator

Pe 1-2 iunie, Complexul Etno Cultural Vatra, invită copiii şi părinții la cele mai vesele activități pentru întreaga familie în cadrul Evenimentului ”THE BEST FAMILY TEAM”:

– Concert – Ansambluri de dans și muzică, alături de invitați speciali și multe surprize și concursuri pe Scena Mare.

– Zeci de terenuri de joacă – Vă așteptăm cu o serie de zone amenajate pentru copii și părinți. Zone pentru copii de: 4-6 ani, 7-9 ani, 10-15 ani.

– Zeci de personaje – Toate mascotele din cele mai preferate desene animate și povești, vor fi pentru a distra pe fiecare.

– Cea mai activă familie – Jocuri distractive și competitive pentru întreaga familie. Jocurile între părinți și copii consolidează relațiile într-un mod distractiv. Naturalețea jocului ne face să ne simțim în largul nostru. Sunt două zone pline de activități pentru întreaga familie

– CONCURS „Lumea Poveștilor” – Cele mai creative familii, care vor avea curajul să intre în pielea și în hainele personajelor preferate, vor fi premiați pentru cel mai ingenios costum.

– CONCURS „Cei mai voinici pici” – Pe teritoriu vor fi amenajate spații pentru concursurile între copii de 4-6 ani, unde vor concura cei mai voinici pici alături de familiile lor.

Când: 1-2 iunie, ora 10.00;

Unde: Complexul Etno Cultural Vatra, șoseaua Chișinău-Ungheni, km 32;

Intrarea este GRATUITĂ cu înregistrare în prealabil!

Înregistrează-te, accesând link-ul http://tinyurl.com/yxzlflgm

 

alte Articole interesante