Bebelușul tău are nevoie de proteine: începe, fără griji, introducerea cărniței în dietă!

O alimentație sănătoasă și adecvată necesităților organismului este cheia asigurării unei creșteri și dezvoltări armonioase, atât somatice, cât și emoționale. Alimentația diversificată este cea care susține dezvoltarea echilibrată a bebelușului, iar aceasta trebuie să includă, în mod obligatoriu, și proteine de origine animală – astfel valoarea nutrițională a dietei devine una completă!

separator

Compania Nestlé® are grijă de sănătatea micuțului tău oferind produse din carne, într-o formă convenabilă și gustoasă, ce completează dieta bebelușului care începe să consume și alimente solide.

În procesul de producție, compania selectează cu atenție loturi proaspete de carne congelată de la furnizori ce sugerează încredere deja de mai mulți ani.

Gerber® Piure de carne de ,,Iepure” este ideal pentru primele mese de introducere a cărniței în dieta bebelușilor. Pireul are o textură și o consistență delicată și fină, fiind totodată un produs hipoalergenic.

Carnea de iepure este foarte ușor de digerat și în același timp este bogată în proteine, ceea ce susține organismul bebelușului în timpul perioadelor active de creștere.

Carnea de iepure conține o varietate de minerale, vitaminele grupului B și vitamina PP. În plus, gustul delicat și consistența omogenizată a piureului din carne de iepure sunt preferate de către bebeluși la primele etape de introducere a cărnii în alimentatie.

Gerber® Piure de carne de ,,Vițel” este potrivit pentru a obișnui bebelușul cu introducerea în dietă a alimentelor solide, dat fiind faptul că aceasta este bine absorbită, iar textura fină a piureului ajută copilul să se obișnuiască rapid cu noul produs.

Carnea de vițel este bogată în proteine de înaltă calitate și, în același timp, are un conținut scăzut de grăsimi, aceasta fiind considerată una dintre cele mai bune surse de fier, care, în combinație cu vitamina B12, ajută la menținerea echilibrului de fier în organism și susține procesul de formare a elementelor sângelui.

Piureul din carne de vițel are un conținut ridicat de carne (62%) și ingrediente organice, având o formulă pură, fără OMG, sare și mirodenii.

Gerber® Piure de carne de ,,Vită” este o alegere excelentă pentru a începe introducerea produselor din carne în alimentația bebelușului. Piureul are o textură delicată, care este perfectă pentru copiii cu vârsta de peste șase luni. Carnea de vită conține un întreg complex de vitamine și minerale, necesare dezvoltării corespunzătoare a mușchilor și țesuturilor, organelor de vedere și a sistemului osos.

Vitaminel grupului B, conținute din abundență în carnea de vită, joacă un rol important pentru procesele metabolice ale organismului bebelușului aflat în creștere. În plus, carnea de vită este o sursă valoroasă de fier, necesar pentru o creștere sănătoasă și o dezvoltare armonioasă.

Gerber® are grijă de calitatea superioară a produselor. Compoziția pireurilor de carne include 62% carne, 32% apă, precum și unt și amidon de origine organică, fără sare, mirodenii și OMG-uri.

Textura omogenizată a pireului promovează trecerea confortabilă a bebelușului la hrănirea cu alimente solide.

Gerber® Piure de carne de ,,Curcan” conține proteine de înaltă calitate, este hipoalergenic și conferă o bună digerabilitate. În plus, nu conține grăsimi, iar amidonul și uleiul din piureurile Gerber® sunt de origine organică. Datorită adăugării minime a amidonului, piureul obținut are o consistență delicată, nici prea lichidă, nici prea densă, ceea ce este perfect pentru a începe introducerea alimentelor pe bază de carne în meniul bebelușilor.

Gerber® Piure de carne de ,,Pui” extinde gama de gusturi în alimentația bebelușului. Secretul produsului este consistența acestuia, nici prea lichidă, dar nici prea densă, respectând proporțiile și ingredientele naturale din formula Gerber®.

Piureul de carne de pui conține 60% carne, 34% apă, precum și ingrediente de origine organică: amidon și ulei de rapiță. Rețetele sunt elaborate cu grijă, fără adaosuri în exces, fără sare, OMG-uri, conservanți și coloranți.

Carnea de pui este considerată una dietetică, deoarece conține foarte puține grăsimi, având un conținut ridicat de proteine, cel mai important material de construcție a țesuturilor organismului. Aminoacizii esențiali, în special histidina, au o importanță deosebită în creșterea și formarea țesuturilor. Trebuie știut că aceste substanțe pot fi aportate doar din produsele de origine animală, iar carnea păsărilor de curte conține aminoacizi esențiali într-o formă ușor digerabilă.

Piureul din carne de pui conține vitaminele A și E, precum și toate vitaminele grupului B, inclusiv acid folic (B9), necesar pentru formarea creierului, dar și vitamina B12, care se conține doar în produsele de origine animală.

alte Articole interesante