DJ Iunna Barbie: „Din păcate, cancerul s-a extins și la al doilea sân”

Iunna Ghermanovski (Savciuc), DJ Iunna Barbie a fost depistată cu cancer la doar 27 de ani și urmează să facă un tratament costisitor în Turcia. Din păcate, chiar dacă este la prima stadie, este un tip agresiv, care s-a extins deja și la al doilea sân.

separator

„La început mi-a fost rușine să anunț public. Și acum când văd susținerea tuturor,  nu îmi mai este atât de frică. Și planific să arăt bine în toată această perioadă, oricât de greu mi-ar fi, informează SHOK.md.

Am găsit tumoarea 3 luni în urmă. Slavă Domnului că am găsit-o foarte devreme! Mama mea a murit de cancer la sân și nu am stat deloc, am mers la medic. În Moldova am pierdut 2 luni, nu au depistat imediat și am făcut un tratament, care chiar a influențat negativ. Și când am aflat că am cancer, nu am stat mult pe gânduri și am zburat în Istanbul. Acolo s-a confirmat că am cancer și este de tip agresiv, și cât am făcut tratament, din păcate, deja s-a extins și la celălalt sân”, a spus Iunna, în cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2.

DJ Iunna Barbie a spus că suma ce urmează să fie colectată pe Facebook și Paypal este 56 de mii de dolari și speră să fie suficientă. „Intervenția e de la 15 mii dolari. Chimioterapia e de la 2 mii de dolari una. Îmi vor spune în curând exact câte trebuie, mi-au spus că e vorba de 8-16 proceduri de chimioterapie. Dar, din păcate, clinica niciodată nu spune suma exactă și nimeni nu reușește să se încadreze. Eu sunt pe calea succesului până acum. Am acumulat aproape 40 de mii de dolari pe Facebook și Paypal. Eu sper tare că vom reuși să ne încadrăm în suma necesară. Pentru că am discutat cu unele femei că au cheltuit până la 100 de mii de dolari”, a precizat ea.

Tânăra a mai spus că în cazul ei cancerul s-a transmis genetic 100%. „Bunica și mama au decedat de cancer la sân. Eu nu aveam alte probleme de sănătate sau dereglări hormonale. Dar nu e strașnic, pentru că acum medicina e mai dezvoltată. Nu mă tem și voi face ceea ce vor spune medicii, chiar și dacă va trebuie să rămân fără sâni, pentru că acum asta nu mai e o problemă. Slavă Domnului, și părul crește! Și voi munci apoi și îmi voi face sâni noi”, a spus Iunna, zâmbind.

Donații pot fi făcute prin transfer bancar și Paypal:

Mastercard Moldincombank

5574 8402 6934 4648

Beneficiary: Ghermakovski Iunona

IBAN: md96ml0000002259a6716522

Swift: moldmd2x

IDNP: 2002088005362

 

alte Articole interesante