Doamna Dora s-a despărțit de Janna!

Ieri a fost ultima emisiune în care Doamna Dora și-a făcut apariția la ,,DoraShow” alături de nepoata sa Janna. Emilian Crețu, actorul care o interpretează pe ,,Doamna Dora” a făcut un anunț trist pentru toți fanii acestei emisiuni. Din spusele actorului, actrița Adriana Bîtcă, în rolul Jannei, este decisă să plece din Moldova. Emilian Crețu nu a precizat în ce țară pleacă partenera sa de platou, dar și-a manifestat profund regretul în legătură cu acest fapt.

separator

,,Republica Moldova mai pierde un cetățean, o femeie, o viitoare mama, un talent…(((Azi am filmat ULTIMA emisiune alaturi de scumpa, draga, talentata, geniala, nebunatica, carismatica JANNA…
Începând de mâine seara studioul DoraShow va fi mai sărac, mai pustiu și mai nu stiu cum(((
#adrianabitcă, eu Emilian Cretu, îți multumesc mult ca ai avut incredere in mine și că mai făcut sa te iubesc, nu ca un prieten, sau ca un coleg, dar ca un părinte…( stiu ca sunt patetic, dar asta a simțit Dora alaturi de Janna(((
Maine seara fiți cu ochii pe DoraShow la #JurnalTV și LIVE pe Facebook…
O despărțire dureroasa și care arată  suta la suta realitatea din aceasta țara…
Azi am simțit exact ce simte un părinte atunci când se desparte de proprii copii și care pleacă dracu stie unde, pentru un viitor mai bun…”, a scris Emilian Crețu pe pagina sa de facebook.

Internauții s-au întristat la aflarea veștii. ,,Cum rămâne cu relația voastră?”, a întrebat cineva. Se știe că Emilian Crețu, de ceva timp, era într-o relație frumoasă cu actrița Adriana Bîtcă. Deocamdata actorul nu a comentat acest aspect.

 

alte Articole interesante