,,Doctor Lica Salon” te surprinde cu oferte irezistibile la Expoziția Beauty 2019!

“Doctor Lica Salon”, una din cele mai moderne clinici din domeniul dermatologiei estetice, dotată cu tehnologie de ultimă generaţie și servicii estetice de cea mai înaltă calitate, participă la Expoziția internațională Beauty 2019 organizată în perioada 28 februarie – 3 martie, la Moldexpo!

separator

În prag de primăvară, “Doctor Lica Salon” felicită toate femeile cu ocazia sărbătorii de 8 Martie și le dăruiește frumusețe și tinerețe!

Dr. Ecaterina Lica și echipa sa de profesioniști vă așteaptă la expoziție! Pe lângă cele mai noi tehnologii în domeniu, vizitatorii standului Clinicii „Doctor Lica” vor beneficia de cadouri și oferte irezistibile!

Cumpărați produse PRESSENSA sau proceduri DOCTOR LICA, pentru îngrijirea și întinerirea pielii, tenului, părului, în valoare de 1.000 lei, și primiți cadou o procedură de peeling hidratant de 500 lei!

Dacă veți face cumpărături de 500 de lei, veți primi cadou o procedură de manichiură cu aplicarea ojei în valoare de 300 de lei!

Totodată  „Doctor Lica Salon” își bucură clientele cu reduceri de -10% la toate serviciile și produsele cosmetice!

Acum ai ocazia să cumperi cele mai eficiente produse din gama renumitului brand de calitate și tehnologie înaltă în domeniul cosmetologiei „PRESSENSA” și să beneficiezi gratuit de serviciile clinicii ,,Doctor Lica”.

Vino la expoziția Beauty 2019 unde ești așteptată cu drag de către specialiștii „Doctor Lica Salon”, în Pavilionul Central Moldexpo (standul nr. 50).

În perioada 28 februarie – 3 martie, Moldexpo va găzdui cea de-a XXII-a ediție a expoziției internaționale specializate de cosmetice, parfumerie și echipamente pentru industria frumuseții.

Brand-uri mondiale și locale de produse cosmetice și servicii profesionale se vor reuni în cadrul expoziției pentru a-și prezenta gamele de produse și ofertele speciale pentru vizitatori!

alte Articole interesante