Doctor Lica te surprinde cu mega – oferte!

Primăvara vine cu surprize și mega-oferte de la Clinica Estetică „Doctor Lica”. Toți cei care caută cele mai eficiente „arme” anti-îmbătrânire sunt așteptați de medicul dermatolog Ecaterina Lica și echipa sa de profesioniști în domeniul frumuseții la Expoziția Internațională BEAUTY – 2018, care se desfășura între 1 și 4 martie la Moldexpo.

separator

Pe lângă cele mai noi tehnologii în domeniu, vizitatorii standului Clinicii „Doctor Lica” vor beneficia de un cadou de proporții. Atât doamnele, cât și bărbații care vor să-și surprindă iubitele vor putea cumpăra trei produse cu efect de Botox din gama renumitului brand de calitate și tehnologie înaltă în domeniul cosmetologiei „PRESSENSA” la un preț special.Mai mult, toți cei care vor achiziționa setul vor primi în dar o cremă lifting din jurul ochilor, care costă 470 de lei și plus un tratament peeling hidratant in valoare de 500 lei. De asemenea, la procurarea fiolelor cu acid hialuronic de 50 euro, roller 20 de euro va fi oferit Cadou. Produsele pot fi folosite atât de profesioniști, cât și în condiții de casă. Iar cei care vor să intre în posesia cremelor le vor putea testa gratuit chiar în timpul expoziției, beneficiind de un tratament facial profesionist. Produsele pot fi folosite atât de profesioniști, cât și în condiții de casă. Iar cei care vor să intre în posesia cremelor le vor putea testa gratuit chiar în timpul expoziției, beneficiind de un tratament facial profesionist.Produsele cu efect de botox ne ajută să ne menținem tinerețea fără a recurge la bisturiu, sau alte intervenții costisitoare. Crema cu efect de lifting TotalLift24 hidratează fața 24 din 24 de ore, luptă cu ridurile fine și oferă un efect de tonifiere și catifelare. Serul anti-îmbătrânire Intense C VitaSerum a fost conceput pentru stimularea producerii de colagen și elastină. Serul conține ARGIRELOX™, peptidă de ultimă generație, care combate ridurile, semnele de îmbătrânire și liniile de expresie, iar pielea devine mai catifelată și mai flexibilă. Trio-ul este completat de crema de noapte Suprem Effects, cu efect de Botox noninvaziv. Este ideală pentru utilizarea între sesiunile de injectări faciale. Este un puternic revitalizant pentru pielea matură. Diminuează semnele de oboseală, oferă rezistență, flexibilitate și strălucire. Crema-lifting pentru ochi CirclEye Cream, pe care o veti primi cadou la achiziționarea celor trei produse descrise mai sus, face parte din cosmetica moleculară. Crema conține CITRUSTEM obținut din celulele stem de portocală, ingredient revoluționar anti-îmbătrânire!!! Hidratează profund pielea și oferă un efect de lifting instantaneu.

Totodată, poți primi o reducere de 70% la epilare LASER AXILE ȘI MUSTAȚA! Lipo Laser 10 ședințe 2500 lei (preț normal 500 lei) plus 3 sedințe de mezolipoliza (450*3) Cadou!

Sperăm că te-am convins de faptul că nu poți rata o asemenea ofertă. Acum ai ocazia să cumperi cele mai eficiente produse și să primești în dar un tratament facial și o cremă de ochi revoluționară. Surprizele nu se opresc aici. Așa că, ești așteptată cu drag la standul Clinicii Estetice „Doctor Lica” la Moldexpo!!!

Partenerii noștri
alte Articole interesante