Doi indivizi sunt căutați de poliție, după ce au sustras 10.000 de lei de la o locuitoare a Capitalei

Polițiștii Inspectoratului de Polițiștii Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sunt în căutarea a doi indivizi fiind suspectați de escrocherie.

separator

Forțele de ordine au fost alertate de către o femeie în vârstă de 33 ani, locuitoare a capitalei care a comunicat că a fost înșelată de suma de 10 000 lei.

Cazul a avut loc da data de 21 mai, când indivizii s-au prezentat la ușa apartamentului de pe str. Calea Basarabiei și prezentându-se drept angajați ai primăriei, sub pretextul că proprietara apartamentului efectuează lucrări de reparație și construcție fără autorizația de rigoare și actele necesare, au însușit de la ea suma de 10 000 lei, drept achitarea amendei.

Indivizii au fost surprinși de camerele de supraveghere instalate în scara blocului. În context, a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie, iar făptașii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 42 500 lei la 64 500 lei sau cu închisoare de la 2 la 6 ani. Astfel, persoanele care au recunoscut bărbații din imagini sunt rugate să informeze neântârziat poliţia la numărul de telefon: 069914270. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

alte Articole interesante