Dorina Cojocaru-Filipski, în prima vacanță la mare, în trei! Cum se distrează Hector?

Dorina Cojocaru-Filipski a ajuns deja pe malul mării și le face tuturor poftă de vacanță și călătorii. Jurnalista se află în vacanță în Turcia, alături de soțul și fiul ei, Hector, în vârstă de 6 luni. Emoțiile sunt mari, având în vedere că părinții au mers pentru prima dată într-o vacanță, în formulă completă.

separator

Hector a călătorit pe trei continente, pe când era în burtică, așă că prima vacanță la mare îi priește de minune. Cei trei petrec timpul minunat și se bucură de soare, plajă, de joc și relaxare. Deși a împlinit abia 6 luni, Hector este extrem de încântat și curios să descopere noile priveliști, iar aerul ionizat de mare îi va întări și mai mult imunitatea.

Tânăra mămică a publicat câteva fotografii din prima vacanță și își împărtășește emoțiile și experiența de călătorie cu prietenii săi virtuali.

,,Am ales să trăiesc acest sezon estival departe de casă, pentru a reuși într-un final să mă centrez doar pe noi. Mamele care suferă de sindromul “workaholic” mă vor înțelege perfect (acasă mereu mai este încă ceva de făcut, și “cât doarme, voi rezolva…”), ne dezvăluie Dorina Cojocaru. ,,De 3 zile dormim mult, ne jucăm și mai mult, ne bucurăm de apariția primului dinte, sărbătorim orice mic eveniment, atingem câte o performanță și o tot repetăm ca să evoluam cu succes seara în fața tatei – și toate pe mal de mare ca să creștem puternici”.

Imaginile sunt de-a dreptul molipsitoare!

alte Articole interesante