Dormi ca în poveste împreună cu Dormeo!

În această vară, ai 20 de motive pentru a procura o saltea din gama Dormeo! Cu fiecare an ce trece, Dormeo încearcă să aducă în casa produse de cea mai bună calitate și să îți ofere și un preț accesibil. Pentru că meriți, pentru că sunt minim 20 de motive ca să primești tot ce este mai bun și să te bucuri de fiecare dată de surprize noi!

separator

Pentru că, împreună cu Dormeo, poți inventa și trăi o mulțime de povești! Da, ai înțeles corect!

Noua Ofertă Dormeo din această vară îți aduce -20% REDUCERE la toată gama de saltele! Doar în această ofertă limitată ai un motiv în plus să alegi modelul tău preferat.

Fiecare dintre voi poate deveni personajul principal al acestui minunat basm și să ia în dormitorul de acasă o părticică de poveste. Deoarece fiecare model de saltea din gama Dormeo vă oferă cel mai sănătos și mai relaxant somn.

  • Anti – bacteriană și hipoalergenică
  • Permeabilitate maximă la aer
  • Rigiditate și suport individual
  • 60 de zile perioada de testare
  • 15 ani garanție

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile ce te-ar putea convinge să te lași provocat de a procura una din saltelele Dormeo. Nu vei rămâne dezamăgit și, cel mai important, în fiecare noapte vei dormi ca în poveste, deoarece asta înseamnă orice saltea din gama Dormeo – somn liniștit și vise frumoase!Calitatea somnului, dispoziția și energia cu care ne trezim depinde în mod direct de un element aparent banal, dar foarte important: salteaua pe care dormim. De aceea, trebuie să-i acordăm acestui aspect atenția cuvenită. Anume din acest motiv, Dormeo s-a gândit gândit să îți ofere posibilitatea de a dormi sănătos și relaxant, pe o saltea de calitate ce va rezista în timp.

IMemory S Plus, Fresh Prima, Comfort Deluxe și Aloe Vera sunt personajele principale ale acestei povești. Fiecare din acești eroi te așteaptă cu -20% REDUCERE.

Nu rata cea mai incredibilă și convenabilă OFERTĂ din acest an și ține minte că fiecare poveste are un început, dar, din păcate și un sfârșit!

Așadar, călătoria captivantă în lumea poveștilor a început. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul www.dormeo.md, să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara sau să apelezi la numărul de telefon 022 264 195. Grăbește-te să aduci povestea în casa ta!  

alte Articole interesante