Două participante Miss UNICA Sport 2017, în platoul talk-show-ului „Vorbește Moldova”! Vezi cu ce s-au lăudat

Rețeaua de săli Unica Sport este în pregătirea celui mai grandios concurs al anului, care a devenit deja tradiție. Și în acest an, zeci de participante s-au înscris la preselecția celei de-a XV-a ediții a concursului „Miss Unica Sport”, pentru a deveni ele câștigătoarele marelui titlu.

separator

Două dintre participantele înscrise în „bătălia” pentru titlul Miss Unica Sport 2017, care au înregistrat rezultate frumoase la slăbit, au ajuns la talk-showul „Vorbește Moldova” cu Natalia Cheptene, de la Prime TV.

Lupu Natalia și Sârbu Corina au avut curajul să spună „STOP” kilogramelor în plus și s-au ambiționat să slăbească. Antrenamente după metoda UNICA, alimentația echilibrată, masajul, pe care le-au uemt, le-au jutat să obțină silueta de vis și, într-un final, și-au atins scopul.

Protagonista emisiunii a slăbit 85 de kilograme în decurs de 9 luni, urmând un regim nesănătos și stresant pentru organism. Pe când Natalia și Corina au demonstrat, prin propriile exemple, că e posibil, să slăbești SĂNĂTOS, chiar e POSIBIL. Află mai multe detalii din experiența femeilor în materialul video de mai jos:

alte Articole interesante

Alte Articole interesante