Ducii de Sussex au anunțat numele bebelușului!

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat, miercuri seara, numele pe care l-au ales pentru băiețelul lor. Fiul ducilor de Sussex se va numi – Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

separator

Numele de Archie Harrison le-a amintit jurnaliștilor de la ,,Bazaar” că Archie este un prenume cu origini engleze, care înseamnă ”adevărat și îndrăzneț”, fiind o variantă a numelui Archibald. Al doilea prenume al bebelușului, ”Harrison”, însemnă literal ”fiul lui Harry”, iar în ceea ce privește numele de familie Mountbatten-Windsor, în 1960, Regina Elisabeta și Prințul Philip au decis ca urmașii lor să poarte toți acest nume de familie, reprezentând ambele familii regale ale celor doi.

Anunțul privind numele a venit la câteva ore după ce prințul Harry și soția sa l-au prezentat pe fiul lor publicului în timpul unei ședințe foto organizată la Palatul Windsor.

Ducii de Sussex au apărut cu bebelușul nou-născut în brațe la Sala St. George a Castelului Windsor. Vizibil emoționați, Meghan Markle și Prințul Harry au spus că băiețelul lor are „cel mai dulce temperament, este calm, este de vis”.

sursa

alte Articole interesante