Edith Gonzalez i-a pregătit fiicei sale o surpriză pentru aniversarea de 15 ani, care va avea loc luna viitoare

Edith Gonzalez s-a stins din viață pe 13 iunie, la trei ani după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Însă, actrița a avut grijă să-i lase fiicei sale viitorul asigurat. Pe lângă faptul, că i-a lăsat toată averea sa, ea o ,,surprinde în fiecare zi” cu surprizele pe care i le-a pregătit înainte să-și dea ultima suflare.

separator
Potrivit revistei Hallo!, când și-a dat seama că starea ei de sănătate se înrăutățește și nu mai are putere să mai lupte, Edith și-a sunat cele mai bune prietene și le-a rugat să aibă grijă de fiica ei.

A rugat-o pe actrița Katie Barberi să o ajute să-i organizeze fiicei ei aniversare de 15 ani, care va avea loc luna viitoare. Starul din „Salome’ a avut grijă să pună la punct toate pregătirile necesare pentru ziua fiicei sale. Mai mult, pe actrița Vanessa Bauche a făcut-o să-i promită că va avea grijă să țină presa departe de fiica ei și să se asigure că nu o vor urmări paparazzii la fiecare pas.Actrița a mărturisit că fiica sa, Constanza, a fost cel mai mare sprijin în lupta împotriva cancerului și a făcut tot posibilul să-și revină pentru ea. Edith și fiica ei erau foarte unite și aveau o legătură foarte puternică. Erau doar, până în 2009, când Edith s-a căsătorit cu Lorenzo. Acesta a fost pentru ele începutul unei vieți de familie fericită, în care Constanza nu a câștigat doar un tată, ci și o soră mai mare, fiica lui Lorenzo, Lorenza, care le-a primit pe amândouă cu brațele deschise.

În plus, Constanza are viitorul asigurat, având în vedere că mama ei avea o avere estimată la un milion de dolari, iar întreaga avere i-a lăsat-o fiicei ei.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine”. (în imagine: actrița cu mama și fiica ei)sursa

alte Articole interesante