El este cel mai sexy ginecolog din lume!

Toate doamnele și domnișoarele vor o programare la el! Programarea la ginecolog s-a transformat într-o adevărata plăcere pentru doamnele din Chile. Cel supranumit „cel mai sexy medic” lucrează cu devotament la un spital din orașul Concepcion. Manuel Rico Rivas este un tânăr medic, care anterior fost deținător al unui titlu de Mister.

separator

Bărbatul în vârstă de 28 de ani este originar din Spania, țară în care în urmă cu trei ani a câștigat un premiu la concursurile de frumusețe și un adevărat fenomen pe internet datorită imaginii sale.

Rupt parcă din revistele de modeling, absolventul de Medicină s-a mutat din țară natală în Chile şi tratează pacientele la „Hospital Region de Concepcion”.

Potrivit BuzzFeed, specialistul încearcă să depășească momentul în care a lucrat că model și să se dedice în totalitate meseriei sale, însă „lipiciul” pe care îl are la femei l-au transformat în cel mai căutat ginecolog din Concepcion. Ginecologul care a pozat pentru Calvin Klein şi Gucci a fost supranumit „Regele Frumuseţii” în Spania, în 2010.

sursa

alte Articole interesante

Alte Articole interesante