Foto: Eleganță în stil baroc la cea de-a III-a ediție Privé Fashion Events! Iată cine sunt designerii autohtoni care își vor prezenta colecțiile 

Eleganță în stil baroc la cea de-a III-a ediție Privé Fashion Events! Iată cine sunt designerii autohtoni care își vor prezenta colecțiile 

Au mai rămas zile numărate până la unul dintre cele mai non-conformiste evenimente din țara noastră – Privé Fashion Events. Și de această dată, organizatorii ne promit un show inedit, combinat cu arta, moda și senzualitatea.

separator

La ce-a de-a III-a ediție, 14 dintre cei mai eleganți designeri își vor prezenta noile colecții vestimentare pentru sezonul de toamnă – iarnă, într-o stilistică cu totul neordinară de haos aristocratic.

105/store – este magazinul brand-urilor autohtone, care găzduiește mărcile exclusive made in Moldova, create cu pasiune!

2Coat by Tovstenco Olga – a participat și la a doua ediţie Privé Fashion Events și cunoaște foarte bine cum să capteze atenţia publicului cu ținute unice de înaltă calitate. Iar gustul rafinat al colecţiilor semnate de designer te inspiră şi te copleşesc!

Irina Kroitor – tot mai mult se afirmă în domeniul fashion creând ţinute individuale, pictate manual. În calitate de designer îşi stilizează fiecare piesă vestimentară într-un spirit inovativ şi sofisticat.

Viggo – brandul care creează haine stilate pentru bărbații cu atitudine, iar detalii fac diferența.Cătălina Osipov Gontea  – lenjeria creată de aceasta, este starea de suflet care o putem reda la suprafață, o putem purta și o putem simți!Berrezzo – cu rochiile Berrezzo vei fi mereu în centrul atenției!Malliny -rochiile create de Lilia Bezer promovează feminitatea și sunt create pentru femeile elegante, cu gusturi rafinate. În cadrul evenimentului fashion, brandul vine cu o nouă colecție de toamnă/iarnă.

Șotropa – la a doua ediţie Privé Fashion Events a uimit publicului prin simplitate şi individualitate. Designerul Otilia Şotropa susţine că stilul vestimentar prezintă personalitatea fiecărei femei. 

Fortuna Sisters – pentru prima dată va face parte din evenimentul de modă marca Privé Fashion Events. Creațiile designerului de fiecare dată sunt o combinație perfectă pentru miresele ce vor să îmbine senzualitatea cu romantismul.

Ana Popova Loungewear – va prezenta noua colecție de pijamale şi vestimentație pentru casă.

Ariadna by Diana Voevuțki – va prezenta noua colecție de rochii diafane cu note de sexualitate și dramatism.

Nicole Storm – creatoarea rochiilor perfecte pentru orice ocazie.

Sofi&Co – brandul este binecunoscut datorită pieselor stilate, de calitate superioară și design european. În cadrul evenimentului, va prezenta prima colecție marca Sofi&Co, în care se imbină perfect stilul smart casual.

Andaleya –  ținutele brandul sunt adevărate explozii de culori.Evenimentul Privé Fashion Events, va avea loc sătpămâna viitoare, pe 4 octombrie la ora 19:00, într-o locație elegantă ca Tesalia. Oaspeții și invitații vor avea parte de un adevărat show, cu muzică de calitate din partea orchestre naționale de tineret – Youth Orchestra și cu scene teatrale exclusive jucate de cei mai talentați actori de la Geneza Art.

Și tu poți fi parte a grandiosului eveniment fashion din această toamnă. Biletele de participare pot fi procurate pe site-ul afisha.md. Numărul de locuri este strict limitat.

Privé Fashion Events | Fashion begins with Us

alte Articole interesante