Elena Udrea a devenit mamă la 44 de ani. Cum a decurs nașterea?

Elena Udrea a născut. Fosta politiciană din România a dat naștere unei fetițe sănătoase, pe care a numit-o Eva Maria. Deși micuța a venit pe lume mai devreme decât medicii au preconizat inițial, nașterea pe cale naturală a decurs bine iar cea mică a primit nota maximă.

separator

Elena Udrea a născut astăzi la ora 14:00, ora României. Fostul ministru al Turismului a născut pe cale naturală într-un spital din San Jose, relatează EVZ.

Elena Udrea a confirmat personal faptul că a adus-o pe lume pe Eva Maria mai devreme. Naşterea acesteia era planificată peste o lună şi o săptămână, în data de 26 octombrie. „Da, am născut acum două ore”, a confirmat fostul politician pentru revista Viva.

Elena Udrea a părăsit țara în urmă cu ceva timp din cauza problemelor pe care aceasta le are cu legea. Logodnicul ei, Adrian Alexandrov, o vizitează des în Costa Rica, acolo unde Udrea a decis să se stabilească și să-și ducă sarcina la bun sfârșit. Fostul politician a trecut prin clipe grele atunci când a pierdut unul dintre gemenii cu care era însărcinată, însă s-a consolat cu gândul că își va putea strânge măcar unul dintre copii în brațe.

alte Articole interesante