Elena Udrea a născut fără medic, în toiul nopții. Nu erau decât ,,asistentele speriate”

Elena Udrea a adus pe lume joi, 20 septembrie, o fetiță sănătoasă. Deși o aștepta pe cea mică abia peste o lună, în octombrie, ppoliticiana a ajuns în sala de nașteri mult mai devreme decât au estimat doctorii inițial. Astfel, fostul ministru al Turismului din România a născut în toiul nopții, în jurul orei 4 dimineața, ora locală din Costa Rica.

separator

După ce nașterea a decurs normal și informația a ajuns la scurt timp și în România, tânăra mamă a oferit primele declarații referitoare la fericitul eveniment din viața sa.

Se pare că fostul ministru a mers la un control lunar, iar doctorii și-au dat seama că micuța va ajunge pe lume mult mai repede decât au preconizat ei inițial, astfel că au reținut-o pe Elena Udrea în spital. Totuși, în momentul în care aceasta a născut, în spital erau numai asistentele, iar când au venit și medicii, nașterea era deja pe sfârșite.

„Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate (..) Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a povestit Elena Udrea, pentru revista Viva.

„Totul a fost pe repede înainte. Ne-a luat prin suprindere pe toţi. S-a întâmplat totul în 5 ore. Nu am avut timp de emoţii. Plus durerile de la naşterea naturală. Aproape nu înţelegeam că deja se născuse. Copilul e foarte bine, complet sănătos, avea deja peste 8 luni, cu aproape trei kilograme, 50 cm, este considerată un copil mare la vârsta lui. Eu sunt foarte bine. Nu am dormit, nu mi-e somn, sunt gata să plec acasă”, a mai declarat Elena Udrea pentru Mediafax.

sursa

alte Articole interesante