Emoțiile unei fetițe care a plecat din Moldova, dar îi este dor de prietenii săi care au rămas în țară. Video

O fetiță, plecată din țară împreună cu familia ei, își imploră părintele să o ducă înapoi în Moldova, pentru că îi este dor de prietenii săi, care au rămas aici.

separator

Mama a filmat momentul și a postat video-ul pe facebook. Filmulețul s-a viralizat în spațiul virtual. Internauții au încercat să-i ofere părintelui diverse sfaturi utile despre cum să treacă peste o situație ca aceasta, totodată încurajând-o pe micuță. Pe de altă parte, unii părinți plecați susțin că micuții lor s-au adaptat bine în altă țară și deja și-au făcut și prieteni acolo. Vezi și tu momentul, mai jos!

,,Asa a incep unele diminete la noi😥Iubita mea scumpa vrea in Moldova😭😭mi se rupe sufletul cind cere sa o duc Acasa, la prieteni , ca ia e singura aici😢😭😭😭cum sa nu plingi cind o vezi asa😢 noi am avut altfel de coilarie 😞da sarmani copii plecati de acasa, si asa copilaresc, astepta Vara sa se intoarca la cei dragi , la prieteni , intrun cuvint Acasa😢 poate nu toti , da Gloria-Patricia asa e 😔 offf inima mea 💔se sparge in cioburi cind o vad asa😭”, scrie Ana Balaur Chintea pe Facebook.

alte Articole interesante