Enteroviroză sau intoxicație în masă? Peste 100 de copii și profesori de la liceul Orizont s-au adresat la serviciul medical

Peste 100 de copii și profesori din cadrul liceului teoretic Orizont, filiala Ciocana din capitală, s-au adresat la serviciul medical din cadrul instituției, în perioada 11-12 septembrie. În acest sens, Procuratura s-a autosesizat și investighează două ipoteze pe marginea îmbolnăvirii în masă.

separator
Începând din data de 12 septembrie 2019, în baza autosesizării, procurorii documentează, de comun cu ofițerii de poliție, cazul presupusei intoxicații alimentare produse zilele trecute la liceul teoretic Orizont, filiala Ciocana din capitală, dată fiind rezonanța cazului și numărul copiilor afectați, relatează unimedia.info.

Aceștia iau în considerare, la moment, atât versiunea unei intoxicații alimentare, cât și îmbolnăvirea virală. De menționat că în zilele de 11 și 12 septembrie curent, un număr de peste 100 de copii și profesori s-au adresat la serviciul medical al liceului.

Potrivit datelor instituțiilor de profil implicate în documentarea cazului, rezultatele preliminare ale expertizei alimentelor vor deveni disponibile în perioada imediat următoare.

Investigarea cazului continuă.

alte Articole interesante