Era obosită și slăbită. Ultimele imagini cu „Salome” în viață

Inima lui Edith Gonzalez s-a oprit de două ori. Prima dată medicii au salvat-o, dar a doua oară a renunțat să mai lupte pentru viață.

separator

Edith Gonzalez devenise foarte fragilă și era într-o stare delicată, drept dovadă stau și ultimele imagini cu îndrăgita actriță în viață. Se simțea tot mai rău, slăbise mult și a renunțat să mai lupte pentru viață, după ce inima ei s-a oprit a doua oară.

Vestea că Edith Gonzalez a murit la 54 de ani, pe 13 iunie, după o luptă lungă cu cancerul a întristat pe toată lumea. Însă, puțini știu că îndrăgita actriță era într-o stare foarte delicată, iar inima ei se mai oprise o dată. Medicii au reușit să o resusciteze și au adus-o înapoi la viață, cu doar patru zile înainte să-și dea ultima suflare.

,,A vrut să plece în pace. Așa a fost mereu stilul ei. Elegantă și rafinată, până în ultima clipă”, a declarat Cyhtia Klitbo, o prietenă de-ale actriței.

La funeralii, pe care actrița nu le-a dorit să fie triste, motiv pentru care s-a cântat și s-a dansat, fiind invitați inclusiv mariachi, mama ei, a ținut un discurs emoționant, printre lacrimi: ‘Fetiţa mea nu mai este. Nu sunt cuvinte pentru a putea mulţumi Mexicului, publicului din Mexic. Fetiţa mea s-a dus, dar publicul rămâne. Mulţumesc, Mexicul meu.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine”.   sursa

alte Articole interesante