Abonează-te și primește săptămânal cele mai bune articole pe adresa ta de email

Fusilli cu păstrăv afumat şi praz

Ingrediente pentru 4 persoane Pentru paste: 400 g paste fusilli Pentru asezonare: 150 g file de păstrăv afumat 1 roşie ¼ ardei gras ½ fir mic de praz ½ pahar …

Mere în foitaj

Ingrediente pentru 4 persoane Pentru merele în foitaj: 250 g foitaj 250 g mere Golden 50 g stafide 60 g zahăr 1 păhărel brandy ½ lămâie 1 ou 1 linguriţă …

Salam de ton

Ingrediente pentru 4 persoane Pentru tocătură: 250 g ton în ulei (din conservă) 4 fileuri de anşoa sărate 2 ouă 1 legătură pătrunjel 4 linguri pesmet sare şi piper Pentru …

Rulou cu legume şi brânză

Ingrediente pentru 6 persoane Pentru rulou: 250 g foitaj Pentru umplutură: 250 g spanac congelat 120 g morcovi 150 g cartofi 80 g mazăre 150 g brânză pentru topit (Emmentaler, …

Pizza cu cartofi şi bacon

Ingrediente pentru 4 persoane Pentru aluat: 400 g făină albă „000“ 200 ml apă ½ cub drojdie de bere 3 linguri ulei de măsline extravirgin 1 linguriţă zahăr sare Pentru …

Cotlet de miel cu ierburi aromatice

Pentru miel: 800 g cotlet de miel măghiran, cimbru, rozmarin 4 linguri ulei de măsline extravirgin sare şi piper Pentru umplutură: 1 fir mic de praz 1 morcov 1 dovlecel …

Pizza cu ciuperci şi rucola

Ingrediente pentru 4 persoane Pentru aluat: 400 g făină albă „000“ 200 ml apă ½ cub drojdie de bere 3 linguri ulei de măsline extravirgin 1 linguriţă zahăr sare Pentru …

Foietaj cu hribi, piept de porc şi usturoi

Ingrediente pentru 4 persoane Pentru foietaj: 160 g făină albă „000“ 80 ml apă 200 g margarină sare Pentru umplutură: 16 felii piept de porc 4 hribi medii 1 ceapă …

Pizza picantă cu ceapă şi măsline

Ingrediente pentru 4 persoane Pentru aluat: 400 g făină albă „000“ 200 ml apă ½ cub drojdie de bere 3 linguri ulei de măsline extravirgin 1 linguriţă zahărsare Pentru topping: …

unicamd