Abonează-te și primește săptămânal cele mai bune articole pe adresa ta de email

Controlează-ți greutatea, mâncând pere!

Aromate şi zemoase, deliciu al sezonului de vară-toamnă, surse bogate de fibre, fitonutrienţi, vitamine şi microelemente, perele reprezintă un adaos inteligent la meniul zilnic. Nu curăța perele de coajă! Studii …

Supă cremă de sfeclă roșie și pere

O rețetă simplă, detox- la origine, ușor de preparat, cu ingrediente foarte accesibile, dar spectaculoasă ca aspect. Timp de pregătire: 20 minute 4 porții Ingrediente: – 1 ceapă roșie – …

Salata de toamnă cu pere

Dulceaţa perelor va completa perfect o salată cu radicchio şi andive, aciditatea protocalelor şi uleiurile din nuci. Ingrediente ¼ linguriţă piper negru măcinat, 1 pară fără sâmburi feliată subţire, 1 mână de andive  tocate, 1 mânâ de radicchio tocată, 1 mânâ …

Pere în sos de vin!

Perele în sos de vin reprezintă un desert simplu, împrumutat din bucătăria internaţională, mai precis din bucătaria franceză.

unicamd