Examen ecografic gratuit pentru copii! Invitro Diagnostics lansează promoția „Să crești sănătos alături de părinții tăi”

1 iunie este Ziua Internaţională a Copilului, dar şi Ziua Mondială a Părinţilor şi un bun prilej de a ne aminti ce îşi doresc copiii, dacă sunt fericiţi şi dacă le sunt respectate drepturile şi bunăstarea. Cu ocazia sărbătorii de 1 iunie, laboratorul medical Invitro Diagnostics lansează promoția „Să crești sănătos alături de părinții tăi” – un  proiect de monitorizare a stării de sănătate a întregii familii!

separator

Astfel, dacă unul din părinți efectuează un control ecografic al organelor abdominale (USG) în sumă de 400 de lei, copilul beneficiază de același exemen ecografic gratuit!

Ecografia organelor abdominale la maturi include examinarea organelor interne: ficat, splină, pancreas, vezică biliară.

Ecografia abdominală la copii (gratuită) include examinarea acelorași organe interne.

Investigația este efectuată cu cel mai performant ecograf care există astăzi la nivel mondial –VOLUSON E10, produs de excelență a companiei americane General Electric, unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D.

De ce este nevoie de Ecografie. Aceasta permite obținerea unei informații despre forma, dimensiunea, poziția și starea organelor interne. Ecografia este o metodă imagistică sigură, practic fără restricții și contraindicații,  folosită pentru a depista bolile într-un stadiu timpuriu.

Pregătirea pentru Ecografie. Diagnosticul se realizează pe stomacul gol, iar în cazul în care procedura este programată pentru a doua jumătate a zilei, nu se poate de consumat alimente timp de 6 ore înainte de procedură și se bea lichid timp de 3 ore înainte de a începe procedura.

Important! Promoție valabilă  în perioada: 01-30 iunie 2018

Vă așteptăm, cu drag!

Telefon pentru programări: 022 027 852, 078 903 999

Adresa: Str. Testimiteanu 37

Program de lucru USG: luni-vineri, 08:00- 17.30; sâmbăta, 08:00- 13.00.

www.invitro.md

alte Articole interesante