Explozia din sectorul Rîșcani: s-a stabilit la ce etaj s-a produs deflagrația și cine locuiește în apartamentul cu pricina

Explozia produsă în blocul de locuit de pe bulevardul Moscovei, a curmat viața a trei persoane. Deflagrația a afectat apartamentele de la etajele 14, 15, 16 și 17 ale blocului cu 20 de etaje.

separator

„Se presupune că epicentrul exploziei a avut loc la etajul 16. Avem şi depoziţii în acest sens. O doamnă a declarat că venind de la serviciu a aprins lumina şi a avut loc explozia. Tot în acea zonă au fost găsite şi rămăşite ale buteliei de gaz”, a declarat Alexandru Pânzari, şeful IGP, potrivit publika.md.

Doi băieţi care se plimbau în parcul din apropierea blocului și au auzit bubuitura, au mers să vadă ce s-a întâmplat. Au urcat la etajul 16, unde a avut loc explozia, și au ajutat-o pe femeie să iasă de sub dărâmături.

„Explozia a fost la etajul 16. Noi am scos fata care avea arsuri şi era toată murdară de sânge. Ea a spus că în apartamentul ei a explodat o butelie de gaz . – Așa a spus ea? – Da, anume ea. Femeia sângera şi și-a pierdut cunoștința. Noi am încercat să o ajutăm, am vorbit cu ea în timp ce coboram scările. 24 sau 25 de ani are”, au declarat băieţii care au ajutat femeia.

Acum, medicii luptă pentru viața acesteia. Unii locatari din apartamentele vecine s-au ales cu răni.

alte Articole interesante