A făcut istorie! Amena Khan este primul model cu hijab care a apărut într-o reclamă de îngrijire a părului

Amena Khan este primul model cu hijab care a ajuns ambasador L’Oréal Paris în Marea Britanie. Tânăra este prima femeie care poartă văl Islamic într-o reclamă pentru îngrijirea părului, iar pe lângă faptul că această mişcare va intra în istorie, este totodată şi un pas uriaş pentru a corecta anumite neînţelegeri.

separator
Într-o industrie în care definiţia frumuseţii este percepută cu totul altfel, acest pas chiar înseamnă mult mai mult. Nu doar acest brand susţine că femeile şi fetele care poartă hijab sunt remarcate, tema campaniei fiind aprecierea faţă de sine, iar modul în care sunt privite nu defineşte ceea ce sunt cu adevărat.Aşa cum Amena Khan a subliniat într-un interviu pentru revista Vogue UK, chiar dacă părul ei se vede – sau nu în public, modul în care arată şi felul în care se simte contează pentru ea.
“Pentru mine, părul reprezintă o extensie a feminităţii. Iubesc să-mi stilizez părul, să folosesc produse de îngrijire şi să aibă un miros plăcut. Este o expresie a ceea ce sunt”, a povestit tânăra.

Sursa

alte Articole interesante