Familia Baitoi din Chișinău a câștigat marea finală a sezonului special ,,Chefi la cuțite”! Video

O familie din Chișinău a câștigat sezonul special ,,Chef la cuțite”. În marea finală a sezonului special „Chefi la cuţite-Familii la cuţite“, familia Băitoi, în tunici galbene, alături de chef Florin Dumitrescu, a câştigat premiul în valoare de 10.000 de euro, datorită farfuriei cu somon.

separator

În timp ce tatăl nu îşi găsea cuvintele după aflarea deznodământului, fiica acestuia a declarat: „Nu îmi vine să cred că am câştigat, adică îmi vine să cred, dar nu ştiu. Suntem şocaţi“. „Bravo, copile, bravo! A fost o experienţă foarte mişto. Meritul lor, al familiei Băltoi. Meritul meu este doar că i-am ales. N-o să zic că am câştigat două sezoane jumătate, ci am să spun că Scărlătescu a pierdut cinci sezoane şi jumătate“, a declarat chef Florin Dumitrescu, imediat după ce s-au aflat câştigătorii.

În ciuda faptului că este compusă din patru oameni ce lucrează în domenii complet diferite, familia Băitoi reuşeşte să se coordoneze excelent în bucătărie. În audiţii au impresionat cu două farfurii ruseşti, motiv pentru care chef Dumitrescu a considerat că familia din Chişinău este un atu indispensabil în lupta sezonului special. „Motorul familiei este speranţa. Iubirea este reţeta cea mai bună“, spunea familia formată din mamă rusoaică, tată român şi doi copii. Cei patru conduc împreună o afacere de familie. „Tata e boss-ul. El vine la lucru şi bea cafea“, se amuză mereu copiii, scrie a1.ro.

alte Articole interesante