Familia Garabajiu are nevoie de ajutor, după ce au aflat că fetița care se află încă în pântecele mamei suferă de o boală complicată la inimă

Este vorba de Alexandrina și Daniel care mai au un băiețel de un an și jumătate, iar în curând vor deveni părinți pentru a doua oară. Tânăra familie este în așteptarea unei fetițe pe care au decis s-o numească Victoria. Din păcate însă, la 22 de săptămâni de sarcină, când tânăra mămică a mers să facă prima ecografie cu ultrasunete, a aflat că micuța suferă de HYPOPLASIA departamentului (ventriculul și atriul) stâng al inimii.

separator

Imediat după naștere, fetița va avea nevoie de 2 sau 3 operații pe cord. Diagnosticul este foarte complicat și pentru a salva fetița este nevoie de un tratament la Centrul German de Cardiologie din Berlin. Suma necesară pentru tratament constituie aproximativ 161.940 de euro. Părinții sunt disperați, deoarece nu dispun de banii necesari pentru a-și salva pruncul. Cu durere în suflet, fac apel de ajutor către noi toți! Fără această operație, fetița nu are nici o șansă la viață!  Oamenii cu suflet mare care vor să ajute această familie, o pot face AICI!

alte Articole interesante