„Fata care nu mă lasă” – Băieții din trupa 7 Klase își surprind fanii cu un nou videoclip!

Băieții din trupa 7 Klase sunt gata să ia în spate acordeonul, contrabasul și tobele și să ajungă la “fata care nu-i lasă să intre în casa ei”. Noua lor piesă, ,,Fata care nu mă lasă”, este ca o declarație de dragoste insistentă pe care cei 5 băieți o fac la început de primăvară.

separator

“Piesa rămâne o provocare pentru noi. Nu am avut astfel de experiențe sau aventuri, să fim refuzați să intrăm în casă. De obicei, fetele ne invită, dar aici a trebuit să cântăm si să traim inversul!”, povestește Cătălin, solistul trupei.

Compusă de Iurie Bădicu, piesa nu este o creație întâmplătoare, ci are la bază o poveste din adolescența compozitorului, care a fost invitat de o fată la un ceai, doar că ea s-a răzgândit și nu l-a mai invitat în casă, așa că au stat în fatț porții:

“Le-am povestit-o la un moment dat băieților și le-a plăcut atât de tare, încât au propus să facem o piesă.”

Foarte curând, băieții vor face o surpriză unei fete frumoase și cunoscute din România, având toate instrumentele muzicale la dispoziție.

Cei cinci băieți s-au remarcat încă de la prima piesă ,,Fata urbană”, pe care au cântat-o live în fața trecătorilor din Centrul Vechi, trei zile la rând.

Cum totul are un mesaj în viață și în creația lor, trupa 7 Klase s-a născut pe 7.07.2017. Băieții au ales cifra 7 pentru că e un număr important în numerologie, iar pentru ei cifra 7 se traduce în 7 note muzicale pe care le aranjează cum vor în 7 zile din săptămână; se inspiră din cele 7 culori ale curcubeului și apreciază cele 7 minuni ale lumii, ghidați fiind de cei 7 ani de-acasă. Membrii grupului sunt: Victor și Vlad – frați gemeni – (acordeoniști), Igor (percuție), Valentin (contrabasist) și Cătălin – vocal. Cu toții studiază muzica în Chișinău. Sunt remarcați pentru că în trupă au doi frați gemeni acordeoniști, dar și prin faptul că în era digitalizării ei cântă la un contrabas mare din lemn, la tobe și la cajon. Din 2018, băieții au început colaborarea cu HaHaHa Production, sub bagheta lui Smiley, și visează să ajungă cea mai cunoscută trupă de băieți din România.

Mai multe despre 7 Klase, aflați pe Facebook https://www.facebook.com/7klase/, Instagram https://www.instagram.com/7klase/?hl=ro  sau pe contul de youtube https://www.youtube.com/channel/UCDbpKxVPguWKaIP8f1KqtrA

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din România și, totodată, un brand important pe piața muzicală internațională. Astăzi, cel puțin 25 % din Top 100 cele mai populare piese românești poartă semnătura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Seredinschi, Dominique sunt doar cateva nume din portofoliul casei de producție.

alte Articole interesante