Festivalul DescOperă: doar încă două zile, ai șansa să obții bilete cu reducere la spectacolul Elixirul Dragostei, în interpretarea renumitei soprane Valentina Naforniță!

Unicul festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est: DescOPERĂ, invită în sânul naturii toți iubitorii de artă și muzică clasică. De pe 14 până pe 16 iunie 2019, pentru al patrulea an consecutiv, Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi va găzdui festivalul inedit susținut de către artiști renumiți din țară și oaspeți celebri sosiți din străinătate.

separator
Printre artiștii care vor evolua în acest an la DescOPERĂ se numără soprana Valentina Naforniță, solistă la Opera de Stat din Viena, care va interpreta rolul Adinei, în opera ,,Elexirul Dragostei”, dar și Ana Cernicova, solistă la Teatrul de Operă și Balet „Maria Bieșu”, care va fi soprană în compoziția Perpetuum Mobile, de Straus.

Alți artiști care vor evolua în cadrul festivalului sunt: Florin Guzgă (România), Mihai Dogotari (Viena), Iurie Maimescu (Moldova), Tatiana Dulghier, Ljubica Vranes (mezzo soprano, Serbia), Vladimir Dragoș (Moldova), Rusanda Panfili (vioară, Viena), Sergiu Mușat (clarinet), Main Gheras (nai) ș.a.

Timp de 3 zile, spectatorii vor avea șansa să se bucure de vremea frumoasă, aerul curat, priveliștea mirifică și muzica clasică, interpretată live într-o scenă improvizată. Spectacolele vor fi dirijate de Friedrich Pfeiffer din Austria și Tiberiu Soare din România.

Dacă ești pasionat de muzica clasică și până acum ai văzut-o pe Valentina Naforniță doar pe ecran, la festivalul DescOperă o poți urmări în scenă și îi poți asculta vocea inconfundabilă!

Nu uita că, doar până pe 15 mai, ai șansa să procuri bilete early bird, cu 200 de lei în loc de 250, la spectacolul Elixirul Dragostei din 15 iunie. Nu pierde această oportunitate, organizatorii te așteaptă la festival!

Bilete și informații sunt disponibile la Casele Teatrului Național de Operă și Balet, Casele Filarmonicii, Casele Palatului Național, Info-point Butuceni și online pe iTiket.md

Află mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe pagina Web www.desopera.md

Ne vedem la DescOPERĂ – unicul festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est!


alte Articole interesante