Fii îngrijită! Modele de manichiură delicată în vogă

O manichiură elegantă și mâinile bine îngrijite sunt importante pentru o femeie, la fel de mult ca un păr strălucitor, o piele tonifiată și un corp bine lucrat. Când vine vorba de designul unghiilor, ne vin o sumedenie de idei și tot felul de culori și nuanțe. Însă, dacă nu știi care model de manichiură aă alegi, optează pentru una în nuanțe nude –  cu siguranță nu vei da greș!

separator

Manichiura franceză – este potrivită pentru doamnele care aleg stilul clasic. Mai ales, că îți poți reîmprospăta manichiura o dată pe lună.

Manichiura în nuanțe pastelate – arată foarte bine și completază cu ușurință orice ținută. Cu o astfel de manichiură, poți merge la un eveniment monden și chiar la sala de sport!

Design neobișnuit – clasicul este frumos, dar jocul de culoare nu a fost anulat. Alegeți o manichiură în nuanțe nude cu un accent ușor sub forma unei imagini, sau cu un șir delicat de pietre și sclipici. Este adecvat și elegant dacă nu exagerați. 

Pearly nude – foarte, foarte frumos! Se pare că designul este ridicol de simplu, dar arată de milioane – mâinile sunt impecabile, bine îngrijite, delicate și pot atrage priviri admirabile.Manichiură în nuanțe mate – o astfel de manichiură a fost populară în 2018, dar nu își pierde relevanța și în acest an. Și dacă nuanțele uimitoare ale designului mat nu sunt pe placul tuturor, atunci manichiura nude nu va lăsa nici o femeie indiferentă. Acest design de unghii pare curat și restrâns, și dacă îl diversifici cu sclipici, va arăta destul de bine.

Stilul Ombre – dacă unghiile nude monocromatice nu este cea mai interesantă opțiune pentru tine, acordă o atenție acoperirii multi-colorate. Poți obține o manichiură incredibilă care va cuceri cu gingășia și originalitatea sa.

Manichiură gadient – în nuanțe pastelate de roz, albastru sau nude, cu tranziția la alb, arată grozav! Orice culoare aleasă pentru un astfel de design de unghii arată frumos și elegant. Principalul lucru este combinarea corectă a nuanțelor!

Fii frumoasă și îngrijită!

Sursa foto 

alte Articole interesante