Fiica actorului Paul Walker a împlinit 20 de ani și îi calcă pe urme tatălui său. Foto

Deşi copilăria şi-a petrecut-o departe de luminile reflectoarelor, moartea subită a celebrului ei tată a făcut-o să ajungă în faţa presei în 2013. Meadow a împlinit luna aceasta 20 de ani şi promite să ducă numele tatălui ei cât mai departe.

separator
Tragicul accident rutier în urma căruia tatăl său şi-a pierdut viaţa, în urmă cu cinci ani, a făcut-o pe Meadow Walker să iasă în faţă şi să ceară socoteală pentru pierderea suferită. În 2015, cu ajutorul unor avocaţi specializaţi, Meadow dădea în judecată Porsche, susţinînd că centura maşinii era defectă şi că acesta ar fi fost motivul pentru care actorul din ”Fast and Furios” a murit ars de viu.

În cele din urmă, în februarie 2015, Meadow ajungea la o înţelegere cu reprezentanţii Porsche, deşi nu s-au făcut niciodată publici termenii înţelegerii. Azi, fiica de 20 de ani a celebrului actor îi duce numele mai departe, continuându-i munca în domeniul filantropic. Ea se află în fruntea fundaţiei ”The Paul Walker”, care veghează asupra bunăstării animalelor marine, dată fiind pasiunea neştiută a tatălui său.

”Pasiunea lui pentru Ocean, pasiunea lui pentru a salva animalele, pentru a ajuta oamenii, pasiunea lui pentru a face bine. Iubesc atât de mult asta la el. Am vrut să inaugurez această fundaţie pentru că vreau să împărtăşesc această participă din el cu alţii. Sunt atât de mândră că lansez această fundaţie de ziua lui. Nu-mi pot imagina o modalitate mai bună de a-l celebra”, spunea Meadow la lansarea fundaţiei ”The Paul Walker”.

Meadow s-a transformat într-o tânără superbă, copia fidelă a tatălui său. Ea cochetează cu modellingul și nu exclude actoria. Meadow este fiica lui Paul Walker provenită din relaţia cu Rebecca Soteros. Idila celor doi n-a rezistat prea mult, iar Meadow a trăit doar cu mama sa până la vârsta de 13 ani. Dependenţa de alcool a Rebeccăi a făcut-o, însă, să piardă custodia fetei. În cele din urmă, după moartea lui Paul Walker, Rebecca a intentat proces şi a recâştigat custodia fiicei sale. În prezent, Meadow şi mama sa trăiesc în California, scrie okmagazine.ro.

alte Articole interesante