Fiica cea mică a Angelinei Jolie se transformă și ea într-un băiețel. Iată cum a apărut pe covorul roșu

Angelina Jolie este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood și este admirată de femei din întreaga lume. Însă, se pare că fetițele ei, Shiloh și Vivienne, nu vor să semene cu mama lor, ci preferă să se îmbrace în haine bărbătești. Drept dovadă sunt cele mai recente imagini cu ele.

separator
Angelina Jolie și-a făcut apariția luni pe covorul roșu de la El Capitan Theatre la premiera filmului Dumbo, însoțită de Zahara (14 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii Vivienne și Knox (10 ani).

Însă, cea care a atras atenția tuturor a fost fiica cea mica a Angelinei. Deși se știa că Shiloh se comportă ca un băiețel și vrea să i se spună John, acum și sora ei mai mica Vivienne pare că îi calcă pe urme. Micuța poate fi confundată ușor cu fratele ei, Knox. Și asta, pentru că Vivienne a apărut pe covorul roșu cu părul prins și o ținută băiețească formată din pantaloni cu cămașă. Blondă, cu trăsături de păpușică, Vivienne părea foarte atașată de mama ei și toată lumea credea că îi va moșteni eleganța. Însă, aceasta a trecut acum printr-o transformare remarcabilă și începe să semene tot mai mult cu tatăl ei, ea spunând chiar că vrea să se tundă băiețește.

Nu a trecut neobservată nici Angelina Jolie. Îmbrăcată într-o rochie, alba, lungă, în bretele, actrița arată spectaculos și pare foarte fericită. Aceasta parcă a mai luat în greutate și afișează acum o siluetă de invidiat.

Angelina Jolie se află în divorț de Brad Pitt, cu care are șase copii, trei biologici (Shiloh și gemenii Vivienne și Knox) și trei adoptați (Zahara, Maddox, Pax). Cei doi au fost împreună 10 ani. În 2014 s-au căsătorit, iar doi ani mai târziu au decis să-și spună „Adio”.

sursa

alte Articole interesante