Fiul Angelinei Jolie s-a mutat în Coreea de Sud, pentru a studia la o prestigioasă universitate! Actrița l-a însoțit

A sosit, în sfârșit, momentul ca fiul cel mai mare al Angelinei Jolie, Maddox, să părăseacă cuibul familial, deoarece a devenit oficial student. Dar, în loc să rămână aproape de casa californiană a familiei sale, tânărul de 18 ani pleacă din țară cu totul.

separator
Maddox se mută la Seul, Coreea de Sud pentru a studia științele vieții și biotehnologie la prestigioasa Universitate Yonsei, care este considerată una dintre cele mai bune din țară.

Potrivit presei locale, agenția de știri Yonhap, Maddox va fi la campusul Songdo din Yonsei din Incheon începând de săptămâna viitoare. În imaginile obținute de People, celebra sa mamă l-a însoțit pentru un tur al terenului alături de oficialii școlii. Maddox nu ar trebui să se îngrijoreze de bariera limbii, deoarece se spune că a studiat limba coreeană de mai multe ori pe săptămână pentru a se pregăti pentru noua sa aventură.Angelina s-a deschis anterior cu privire la planurile universitare ale lui Maddox, spunând că nu este „decât mândră”. Ea le-a spus oamenilor: „Aștept cu nerăbdare tot ce va face”.

Yonsei face parte dintr-un trio din cele mai apreciate universități din Coreea de Sud, cunoscute sub numele de SKY – format din Universitatea Națională din Seul, Universitatea din Coreea și Universitatea Yonsei. Printre elevii Yonsei se numără fostul președinte sud-coreean Han Seung-soo, fondatorul JYP Entertainment Park Jin-young și fondatorul Daewoo, Kim Woo-jung.

sursa foto: Getty Images

alte Articole interesante