Fiul gimnastei Alina Kabaeva ar semănă leit cu actualul președinte rus

Sunt deja mai mulți ani de când președintelui Rusiei, Vladimir Putin, și campioanei olimpice, Alina Kabaeva, le este atribuit un roman de dragoste. În acest timp, presa a abordat intens acest subiect, au fost speculate diverse zvonuri. Desigur, nu au existat dovezi clare, iar subiectul, de mai multe ori, a dispărut din vizorul publicului.

separator
Totuși, informațiile despre legătura dintre Alina Kabaeva și Vladimir Putin au trezit mereu curiozitatea publicului. La un moment dat, s-a zvonit că cei doi ar avea chiar și copii împreună. În spațiul mediatic a apărut recent o fotografie a fiului gimnastei, iar potrivit internauților, poza demonstrează relația acesteia cu președintele rus.

Comparând fotografia lui Vladimir Putin din tinerețe și cea a fiului Alinei Kabaeva, pot fi observate mai multe asemănări fizice, băiețelul având trăsături comune cu președintele rus, scriu internauții, potrivit interesnoznat.com. Voi, ce părere aveți, seamănă cei doi?

Mulți se așteaptă ca măcar unul dintre părinții băiatului să ofere un comentariu oficial asupra acestui subiect.

În urmă cu cinci ani, revista ELLE France a publicat un articol despre Alina Kabaeva, în care a adus probe clare că sportiva rusă a născut doi copii într-o clinică privată din SUA, dar în ambele cazuri a refuzat să menționeze numele tatălui copiilor. În 2008, Kabaeva a născut un băiat, fără a face public numele tatălui copilului. Iar în 2012, fosta gimnastă a zburat în SUA, pentru ca într-o clinică de acolo să îl aducă pe lume pe cel de-al doilea copil – o fetiţă. Şi din nou, campioana olimpică a refuzat să menţioneze numele tatălui copilului.

alte Articole interesante